Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 22.09.2008.

10:17

WTA, ATP: Pad za Anu, skok Bozoljca

Na listi najboljih teniserki Serena Vilijams zadržala je prvo mesto.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Jelena Janković je druga, a treća je Dinara Safina koja je napredovala za dva mesta, posle pobede na turniru u Tokiju. Ana Ivanović je sa treće pala na četvrtu poziciju. Jelena Dementijeva je, takođe, pala za jedno mesto i sada je peta. Od šestog do desetog mesta nije bilo promena i tu se nalaze Šarapova, Kuznjecova, V. Vilijams, Zvonareva i Radvanska. Tri naše slabije rangirane teniserke ostvarile su velike pomake.

Ana Jovanović je napredovala za 20 pozicija i sada je 285. Teodora Mirčić je sa 293. prešla na 286. poziciju, dok je Nataša Zorić sa 402. "skočila" na 390. mesto.

Promena u vrhu ATP liste nije bilo jer se protekle nedelje igrao Dejvis Kup, tako da je Nadal i dalje prvi, prate ga Federer, Đoković i Mari.

Pobedom u Banjaluci Ilija Bozoljac se probio na 120. poziciju ostvarivši napredak za 11 mesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

19 h

U fokusu

Vidi sve