Nova vest
Tenis

Petak, 19.09.2008.

18:09

TSS planira sledeću sezonu

Direktor TSS Dušan Orlandić rekao je da savez već planira novu sezonu, u kojoj bi Beograd mogao da bude domaćin dva velika događaja.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Nastavljamo sa razvojem juniorskih centara, što nam je izuzetno važno. Polako kreće i organizacija FED kup duela sa Japankama. Ako momci pobede Slovačku i ostanu u Svetskoj grupi, Beograd bi u februaru mogao da bude domaćin dva velika spektakla", rekao je Orlandić agenciji Beta u Bratislavi.

Orlandić je kazao da će svetska asocijacija teniserki krajem godine definitivno odlučiti da li će Beograd dobiti organizaciju WTA turnira.

"Šanse za dobijanje WTA turnira postoje, vodimo intenzivne razgovore. Ljudi kod nas ne shvataju koliko je to teško. Kalendar je pretrpan, jedino da 'kupimo' neki turnir i dovedemo ga u Beograd. Sve će biti poznato posle Mastersa u Dohi, koji se igra početkom novembra", objasnio je on.

Orlandić je naveo da je TSS zadovoljan načinom na koji su Slovaci organizovali duel sa Srbijom u plej-ofu za opstanak u Svetskoj grupi.

"Slovaci su dobro odradili posao, oni imaju mnogo iskustva sa ovakvim mečevima. Rekli su nam da će hala za mečeve u petak biti rasprodata, dok je za subotu i nedelju ostalo još malo karata", kazao je Orlandić.

Direktor TSS istakao je da je atmosfera u Dejvis kup timu Srbije odlična, pre svega zbog činjenice da nema povređenih igrača.

"Atmosfera u ekipi je veoma dobra. Najvažnije je da su, za razliku od duela sa Rusima u Moskvi, svi igrači zdravi. Tu su još neke sitne povrede, ali one ne mogu da utiču na ekipu", naveo je Orlandić.

Dobroj atmosferi u timu, kako je rekao Orlandić, doprinela je i igračka konzola "Soni Plejstejšn 2", koju je juče Viktor Troicki pomenuo na konferenciji za medije.

"Kada smo došli u Bratislavu, povela se priča o tome ko najbolje igra (igru) 'Worms', pa smo im kupili 'Plejstejšn' da to provere. Viktor tvrdi da je on najbolji, ali se ostali ne slažu sa tim", rekao je Orlandić na kraju razgovora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve