Nova vest
Tenis

Petak, 12.09.2008.

17:50

Ana srećna što igra u Beogradu

Teniserka Srbije Ana Ivanović izjavila je u petak da joj je izuzetno drago što će igrati pred domaćom publikom u Fed kupu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Reprezentacija Srbije igraće u Beogradu sa Japanom, u prvom kolu Svetske B grupe Fed kupa. "Nešto o čemu svaki sportista sanja je da u rodnom gradu brani boje svoje zemlje i bori se za pobedu koja vodi ka višim ciljevima. To će se konačno ostvariti i nama", rekla je Ivanovićeva. Prema saopštenju TS Srbije, Ana je zadovoljna žrebom jer protivnik nije neko od koga treba previše da se strepi.

"U svakom meču bićemo maksimalno koncentrisani i ulaziti u borbu kao da igramo sa najboljima na svetu. Cilj nam je osvajanje Fed kupa, imamo kvalitet i verujemo da ćemo to jednog dana i ostvariti", rekla je Ivanovićeva.

Ona je dodala da će prva nedelja februara biće praznik za sve – kako igračice, tako i sve ljubitelje tenisa i sporta u Srbiji.

Srbija će igrati mečeve sa Japanom od 7. do 9. februara 2009. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve