Nova vest
Tenis

Utorak, 22.04.2008.

18:26

Prpić: "Srbija je favorit"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Srpske teniserke su izraziti favoriti u plej of meču za plasman u B Svetsku grupu koji se između Srbije i Hrvatske igra 26. i 27. aprila u Zagrebu, izjavio je selektor hrvatske Fed kup reprezentacije Goran Prpić. "Iako su srpske teniserke izraziti favoriti, nećemo se predati dok god postoji i najmanja šansa za pobedu", rekao je Prpić.

Reprezentaciji Srbije, koju će predstavljati druga i peta igračica sveta Ana Ivanović i Jelena Janković, suprotstaviće se selekcija Hrvatske u čijem će sastavu biti daleko slabije rangirane igračice - Nika Ožegović (150), Jelena Kostanić - Tošić (152), Ana Vrljić (243) i Sanda Mamić (386).

Selektor Hrvatske još nije precizirao koje će teniserke igrati pojedinačne mečeve ali se pretpostavlja da će to biti Kostanić -Tošić i Mamić.

"O tome ko će igrati odlučiću u četvrtak uveče ili na poslednjem treningu u petak ujutro",dodao je Prpić.

Četvrti hrvatski 'reket' Mamić izjavila je u šali da bi "najbolje bilo" kada bi protiv Janković ili Ivanović sa druge strane mreže mogle da igraju -" sve četiri hrvatske teniserke". Mamić je u meču protiv drugog srpskog reketa Janković izgubila na WTA turniru u indijskom gradu Bangaloreu sa 6:2, 6:2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve