Nova vest
Tenis

Nedelja, 23.03.2008.

13:32

Nadal: "Novak kompletan igrač"

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Španski teniser Rafael Nadal izjavio je posle poraza od Novaka Đokovića u polufinalu ATP turnira u Indijan Velsu, da je srpski teniser "kompletan igač, čiji su svi elementi igre na vrhunskom nivou".

"Novak je kompletan igrač u svim aspektima. Odličan je na servisu, dobar mu je i bekhend i forhend, a i kreće se veoma brzo po terenu. Ono što je takodje bitno za njega je da ima odličan pregled igre, što mu osigurava kontrolu meča", rekao je Nadal.

Španski reket broj jedan istakao je da nije mogao da učini ništa više protiv izuzetno spremnog srpskog tenisera.

"Bio sam iscrpljen od poslednja dva meča koja sam igrao na ovom turniru. Znao sam da protiv Đokovića ne može da se igra polovično. Morate da izvučete iz sebe maksimum ukoliko želite da ga pobedite", dodao je Nadal, koji je prošle godine pobedio u Indijan Velsu, pa će posle eliminacije u polufinalu izgubiti ATP bodove.

Finale Đoković – Fiš na programu je od 22 sata. Pre toga, od 20 časova, u ženskom finalu, Ana Ivanović nastupa protiv Ruskinje Svetlane Kuznjecove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve