Nova vest
Tenis

Četvrtak, 31.01.2008.

18:53

Nole obnavlja saradnju sa Vudfordom

Izvor: A G

Autor:A G

Default images

Pobednik na nedavno završenom Otvorenom prvenstvu Australije u tenisu, i jubilarni, 50. osvajač nekog gren slem turnira Novak Đoković razmišlja o ponovnoj saradnji sa legendarnim dubl igračem Markom Vudfordom. Iako je napravio najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri, Đoković misli da još uvek može da unapredi svoju igru. To uključuje bolju volej igru, i Novak bi pomoć ponovo mogao da dobije od Vudforda.

“Ta saradnja je još uvek otvorena. Nisam još pričao sa Markom oko saradnje ove sezone, ali sve je moguće. Možda se to desi u Indijan Velsu, pošto Vudford tamo živi", rekao je najbolji srpski teniser.

Pre godinu dana, tada 13. igrač sveta Đoković i njegov trener Marijan Vajda angažovali su Vudforda kako bi srpski teniser popravio igru na mreži.

Ta saradnja rezultovala je finalom Đokovića u Indijan Velsu, i osvojenom titulom u Majamiju sledeće nedelje.

Đoković je ponovnu saradnju nazavao kao „jednom od opcija“. „Za sada sam srećan sa ekipom koju imam oko sebe. Ipak, znam da moram da popravim igru na mreži. Planiram da izlazim više jer su mi osnovni udarci odlični. Zaista se radujem poboljšanju tog segmenta igre“, rekao je Đoković.

Vudford je takođe pomagao Đokoviću i tokom letnjeg dela sezone koji se igra na travnatim terenima, i treći igrač planete je nakon toga došao do polufinala na Vimbldonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve