Nova vest
Tenis

Petak, 25.01.2008.

19:52

Đoković poziva u goste Maradonu

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Uoči pocetka sezone, Novak Đoković je izjavio da mu je cilj da osvoji jedan gren slem turnir i lako bi moglo da se dogodi da ga ostvari već u prvom pokušaju. Zvanično treći teniser sveta ima, međutim, još jednu veliku želju koju bi hteo da ispuni što pre je moguće - da na jedan od turnira dovede legendu svetskog i argentinskog fudbala Dijega Armanda Maradonu.

"Novak mi je dao precizne instrukcije da dogovorim sustret sa Maradonom. On bi voleo da Maradonu pozove na neki od turnira i da razgovara s njim", rekao je Đokovićev predstavnik za štampu Benito Peres Barbadiljo.

Srpski teniser, koji je svojevremeno izjavio da su mu najdraži klubovi Real, Crvena zvezda, Mančester Junajted i Milan, dobio je prošle godine za vreme Rolan Garosa Maradonin dres sa potpisom legendarnog Argentinca, a predao mu ga je prijatelj slavnog fudbalera, argentinski novinar Migel Simon.

Đoković je tada rekao da bi voleo da se lično zahvali Maradoni na poklonu, a prema rečima Barbadilja, moguće je da će njih dvojica razgovarati telefonom pre nedeljnog finala.

"Đokovć zaista želi da se sretne sa Maradonom i da razgovaraju o svemu - tenisu, fudbalu. životu uopšte. Zbog toga mu je poslao otvorenu pozivnicu da izabere na kojem turniru, bilo gde na svetu, će biti njegov gost", rekao je Barbadilja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve