Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 24.12.2007.

17:41

Pašanski: "Rusi nas poštuju"

Izvor: A K

Autor:A K

Default images

Teniser Boris Pašanski doputovao je iz Španije u Beograd da bi uzeo vize potrebne za put u Australiju u utorak, gde će započeti takmičarsku 2008. godinu. Pašanski će odigrati turnire u Adelajdu i Sidneju pre glavnog dogadjaja na startu sezone - Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu. Srpski teniser, trenutno 96. na svetu, izjavio je danas da ruski teniseri izuzetno respektuju srpske igrače sa kojima će se sastati u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa u februaru u Moskvi.

"Poslednje četiri sedmice pripremao sam se u Valensiji zajedno sa Maratom Safinom, Igorom Andrejevim, Vladimirom Volčkovim i Špancem Davidom Fererom. U razgovoru sa ruskim igračima uvideo sam da nisu oduševljeni što su nas dobili za protivnike. Rekli su mi da im žreb nije bio baš naklonjen", rekao je Pašanski danas u Beogradu.

Pašanski je dodao da smatra da bi 2008. profesionalno mogla da bude važna godina za njega.

"Zadovoljan sam pripremama u Valensiji.Osećam da sam ojačao i napredovao, i očekujem da ću pravu formu dostići za prvi gren-slem turnir sezone. Posle takmičenja u Australiji sledi meč Dejvis kupa sa Rusima i učešće na turnirima u Južnoj Americi".

Meč prvog kola Dejvis kupa izmedju Rusije i Srbije igraće se od 8. do 10. februara 2008. u Moskvi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve