Nova vest
Tenis

Četvrtak, 08.11.2007.

16:58

Teniseri u Areni 7. decembra

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Najbolji srpski teniseri u konkurenciji ženskih i muških singlova Jelena Janković, Ana Ivanović, Novak Đoković i Janko Tipsarević učestvovaće 7. decembra na humanitarnoj manifestaciji u "Beogradskoj areni". Ideja o održavanju tog događaja potekla je od samih tenisera i njihovih porodica, koje su, kako je rečeno na konferenciji za novinare u četvrtak, osnovale organizaciju "Femili sport".

"Naši šampioni su želeli da ljudima u Srbiji prirede još jedan spektakl kakav je bio meč sa Australijom u Dejvis kupu", rekla je Đokovićeva majka Dijana.

Prihodi od manifestacije će se podeliti na četiri dela, a svaki teniser će odlučiti gde će uplatiti svoj deo. Dijana Đoković je oktrila da će njen sin sredstva uplatiti bolnici u Kosovskoj Mitrovici.

"Biće tu i gostiju, ali neka njihova imena ostanu tajna", rekla je Dijana Djoković.

Teniski spektakl, za koji se još ne zna kako će izgledati, trajaće četiri i po sata, a ulaznice će moći da se kupe od ponedeljka po, prema rečima Đokovićeve, "prihvatljivim cenama".

"Naši teniseri jedva čekaju da se publici u 'Areni' prikažu u jednom sasvim drugom svetlu. Trudićemo se da se ovakve manifestacije češće organizuju", rekao je selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve