Teniseri u Areni 7. decembra

Nina KolundžijaIzvor: B92, Beta Srbija
Podeli

Najbolji srpski teniseri u konkurenciji ženskih i muških singlova Jelena Janković, Ana Ivanović, Novak Đoković i Janko Tipsarević učestvovaće 7. decembra na humanitarnoj manifestaciji u "Beogradskoj areni". Ideja o održavanju tog događaja potekla je od samih tenisera i njihovih porodica, koje su, kako je rečeno na konferenciji za novinare u četvrtak, osnovale organizaciju "Femili sport".

"Naši šampioni su želeli da ljudima u Srbiji prirede još jedan spektakl kakav je bio meč sa Australijom u Dejvis kupu", rekla je Đokovićeva majka Dijana.

Prihodi od manifestacije će se podeliti na četiri dela, a svaki teniser će odlučiti gde će uplatiti svoj deo. Dijana Đoković je oktrila da će njen sin sredstva uplatiti bolnici u Kosovskoj Mitrovici.

"Biće tu i gostiju, ali neka njihova imena ostanu tajna", rekla je Dijana Djoković.

Teniski spektakl, za koji se još ne zna kako će izgledati, trajaće četiri i po sata, a ulaznice će moći da se kupe od ponedeljka po, prema rečima Đokovićeve, "prihvatljivim cenama".

"Naši teniseri jedva čekaju da se publici u 'Areni' prikažu u jednom sasvim drugom svetlu. Trudićemo se da se ovakve manifestacije češće organizuju", rekao je selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović.