Nova vest
Tenis

Nedelja, 13.11.2005.

19:34

Nole i Ana za toranj na Avali

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Najbolji teniseri Srbije i Crne Gore Ana Ivanović (17. na WTA listi) i Novak Djoković (75. na ATP listi) odigrali su egzibicioni meč, kao svoj doprinos izgradnji TV tornja na Avali.

U meču , u hali Pionir ,u kome nije bio važan rezultat Djoković je džentlmenski prepustio pobedu svojoj protivnici, za koju je navijala publika u gotovo punoj hali, pa je tako Ivanovićeva pobedila sa 7:5 u jedinom setu.

"Svima se zahvaljujem što su došli. Uživala sam u meču. 'Nole' je pravi kavaljer. Nadam se da će biti još puno ovakvih dogadjaja", rekla je 18-godišnja teniserka.
Djoković je čestitao Ani i ocenio da je meč bio " fenomenalan". "Ovim gestom, mi smo podržali izgradnju tornja na Avali. Izgubio sam od 17. teniserke na svetu i nije mi žao", rekao je mladi teniser Srbije i Crne Gore, koji će sa današnjom protivnicom učestvovati krajem decembra na Hofman kupu u Australiji. Glavnom dogadjaju prethodili su mečevi tenisera mladjih kategorija a gradonačelnik Beograda Nenad Bogdanović posle meča uručio je Ani Ivanović i Novaku Djokoviću makete tornja na Avali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve