Nova vest
Tenis

Subota, 01.09.2012.

11:22

Raskinuli Šarapova i Vujačić

Ruska teniserka Marija Šarapova raskinula je veridbu sa slovenačkim košarkašem Sašom Vujačićem, potvrdila je u petak.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Njih dvoje su se verili u jesen 2010. godine, samo nekoliko meseci pošto su počeli da se zabavljaju posle upoznavanja u Los Anđelesu, gde je Vujačić igrao za Lejkerse, a Šarapova se spremala za sve ono što je čeka do kraja te sezone.

Pošto je Vujačić prošle godine prihvatio ponudu Anadolu Efesa, on i Marija su provodili malo vremena zajedno, a ruska teniserka je rekla da su raskinuli krajem proleća. Od tada, Šarapova je osvojila titule u Štutgartu, Rimu i na Rolan Garosu, kao i olimpijsko srebro.

Bila je to teška odluka za oboje. Uživali smo dok smo bili zajedno, ali zbog svojih karijera nismo više imali mnogo vremena jedno za drugo, posebno posle njegove selidbe u Tursku, pošto više nije bio u mogućnosti mnogo da putuje. Za deset meseci, nijednom nije bio u Los Anđelesu i bilo je zaista teško održati vezu. I dalje ga mogo volim, proveli smo divne godine zajedno, i nadam se da ćemo ostati prijatelji“, rekla je Šarapova.

Šarapova je samo tri dana ranije izjavila da nije trudna i da njeno venčanje sa Vujačićem sigurno neće biti u novembru, kako su pojedini mediji objavili, ali tada nije rekla i da su raskinuli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve