Nova vest
Tenis

Četvrtak, 26.01.2012.

13:36

Tomić u problemu sa policijom

Australijski teniser Bernard Tomić u četvrtak je dva puta upao u probleme sa policijom u Zlatnoj obali u svojoj domovini.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

19-godišnji Tomić se našao na meti policije pošto navodno sa vozačkom dozvolom koju poseduje nije smeo da vozi automobil, kao što je njegov BMW M3.

Tomić je sa devojkom Donej Mejer prvo zaustavljen pošto se razmetao svojim naranžastim automobilom. Australijski teniser se ponovo našao na meti policije tokom popodneva, kada je odbio naredbe da se zaustavi pa ga je patrola pratila do kuće.

Zanimljivo je da australijskin teniser ima vozačku dozvolu za početnika, ali mu je dozvoljeno da vozi automobil visokih performansi, kao što je BMW M3, na treninge, kao i kada obavlja aktivnosti vezane za tenis. Taj model, inače, dostiže brzinu od 250 km/h, ali je na njegovom automobilu elektronski ograničena brzina.

Zbog prekšaja koje je načinio u sredu, protiv Tomića su podneta krivična prijatelja, a on je u razgovoru sa medijima rekao da nije uradio ništa loše.

Ne znam šta nije u redu, kao da sam ubio nekoga. Dali su mi tri kazne, a jedan policajac kao da želi da me sredi. Sve se desilo na Dan Australije, baš kada sam želeo da se zabavim sa društvom“, rekao je Tomić i dodao da su policajci koji su ga pratili do kuće želeli da ga udare.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve