Zvezde kod Đokovića za decu Srbije

Novak Đoković organizovaće u utorak dobrotvornu večeru u Njujorku, gde će sakupljati sredstva za pomoć programima ranog razvoja i obrazovanja dece u Srbiji.

AK
Podeli

Ovo je treća večera koju organizuje Fondacija Novak Đoković, prethodne dve održane su u Njujorku 2012. i letos u Londonu, gde je prikupljeno oko 2,8 miliona dolara.

Među zvanicama su poznata holivudska imena Robert De Niro, Kejt Hadson i Goldi Houn, modni magnati Tomi Hilfiger, Dona Karan, top-model Naomi Kembel i biznismen Ronald Barkli.

U centru pažnje biće i globalni ambasador fondacije vojvotkinja od Jorka, Sara Ferguson, kao i predstavnici Fondacije princeze Šarlen od Monaka.

Dobrotvorni događaj počinje od 19.30 sati po američkom vremenu u svečanoj sali "Kapital".

Na listi zvanica koje će proći crvenim tepihom su još engleski komičar i glumac Riki Džervis, model i glumica Olivia Palermo, top model kompanije Viktorija Sikrt Karolina Kurkova, glumica i model Moli Sims, holivudska zvezda Kevin Spejsi, legendarni teniseri Džimi Konors i Džon Mekinro, jedan od najboljih plivača svih vremena Rajan Lohti i mnoge druge ugledne i javne ličnosti iz sveta sporta, mode i filma.

Misija Novakove fondacije je da pomogne ugroženoj deci, naročito u Srbiji. Fondacija saradjuje sa lokalnim organizacijama koje dele slične vrednosti na uvodjenju novih usluga i stvaranju boljih uslova za obrazovanje i rani razvoj mališana.

strana 1 od 73 idi na stranu