Nova vest
Tenis

Subota, 07.09.2013.

22:53

Đoković: Nisam igrao dobro

Novak Đoković izjavio je posle pobede nad Stanislasom Vavrinkom da nije igrao na svom maksimumu, ali da je podigao nivo kada je bilo potrebno.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

"Za ove mečeve živimo, za njih treniramo. Vavrinka se borio do kraja, odigrao je sjajan meč. Sten je igrao agresivnije, igrao je bolje sve skupa, ja sam pokušao da se držim, da se prilagodim, morao sam mnogo da trčim", rekao je Đoković.

"Nisam igrao dobro koliko sam želeo, ali njemu svaka čast što je bio agresivan. Drago mi je što sam na kraju ipak igrao najbolje kada je trebalo. Publika je fantastična, svaki meč učinite posebnim. Bio je ovo deža vi sa Australijan opena. Nisam zadovoljan kako sam igrao danas, ali mislim da je moja igru tu“, dodao je Novak posle trilera sa Vavrinkom.

Njegov rival u finalu biće Rafael Nadal, koji je dobio 21 od prethodnih 36 međusbnih duela, a ove godine nije izgubio na tvrdoj podlozi niti od rivala iz Top 10.

"Kad je ovde osvojio 2010. igrali smo u finalu i mislim da je igrao izuzetno dobro, dobro je servirao. Sada možda ne servira toliko jako ali servis dosta dobro plasira i koristi ga jer zna da ima vrlo jak drugi udarac. Mislim da je vrlo dobar na riternu, što me je iznenadilo u Montrealu kad smo igrali. I sam je izjavio da kad igra protiv mene na tvrdoj podlozi, treba da bude agresivniji i da mu je to taktika. To i očekujem protiv njega".

Opširniji intervju Novaka Đokovića pročitajte na blogu Nikole Olića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve