Nova vest
Tenis

Nedelja, 25.08.2013.

12:52

Debi Krunić (17h), uveče Janko i JJ

Poslednji Gren slem u sezoni, US Open, počinje u ponedeljak, a od srpskih predstavnika prvog dana igraće Jelena Janković, Aleksandra Krunić i Janko Tipsarević.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Krunićeva će od 17 sati po srednjeevropskom vremenu debitovati na jednom Gren slemu na terenu boj sedam protiv Amerikanke Koko Vandevege

Duel Tipsarevića i Urugvajca Pabla Kuevasa je treći na terenu broj 17 i mogao bi da počne posle 20 sati, dok se Jankovićeva u prvom kolu sastaje sa Amerikankom Medison Kiz, u trećem meču na Grendstendu, ne pre 21.30.

Osim njih, Srbiju će predstavljati Novak Đoković, Nenad Zimonjić, Ana Ivanović, Bojana Jovanovski i Vesna Dolonc.

Đoković je postavljen za prvog nosioca i na startu turnira igraće protiv Litvanca Ričardasa Berankisa.

Ukoliko prebrodi startnu prepreku Đoković će u drugom kolu igrati sa boljim iz meča Bendžamin Beker - Lukaš Rosol, a potencijalni rivali u trećem kolu su Bugarin Grigor Dimitrov i Poljak Lukaš Kubot, u osmini finala Italijan Fabio Fonjini i Francuz Benoa Per, u četvrtfinalu Argentinac Huan Martin Del Potro i Nemac Tomi Has.

Protivnica Ivanovićeve je Ana Tatišvili iz Gruzije, Jovanovski igra sa Nemicom Andreom Petković, a Dolonc protiv kanadske predstavnice Aleksandre Voznjak.

Otvoreno prvenstvo Amerike igra se od 26. avgusta do osmog septembra, titulu u muškoj konkurenciji brani Britanac Endi Mari, a kod žena Amerikanka Serena Vilijams.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve