Ana: Igraću u FED kupu

Ana Ivanović izjavila je posle pobede nad Jelenom Janković da je veoma zadovoljna svojom igrom i prolazom u osminu finala.

SO
Podeli

"Ona je odigrala neke dobre poene kada sam ja povela sa 5:2 u drugom setu. Napravila sam jednu duplu grešku koja me je koštala gema, ali ona je igrala dobro i udarala je lopticu kako treba. Veoma sam srećna što sam na 5:5 uspela da se vratim od 0:40, to je bio jako značajan gem. Generalno sam vrlo zadovoljna“.

Na pitanje o svom odnosu sa Jelenom Janković, Ana je odgovorila:

„U redu je, zaista imamo dobar odnos. U Pragu na FED kupu smo mnogo vremena provodile zajedno, šalile se i sl. Dugo se znamo. Ranije smo se obe borile za poziciju broj jedan, za titule na GS turnirima i normalno da je postojala neka vrsta takmičenja između nas, pogotovo zato što smo iz iste zemlje. Ona je i dalje veoma dobra teniserka, uvek je bitka između nas, ali mislim da između nas postoji zdravo rivalstvo“.

Hoćeš li igrati u FED kupu ili još nisi odlučila?

„Igraću. U ovom momentu, odgovor je potvrdan“.

Sledeća Anina protivnica je Agnješka Radvanjska iz Poljske.

„Ona je mnogo sazrela kao teniserka i igra na način koji vas tera da mnogo radite za poene, kod nje nema poklona. Ključno je da budem strpljiva, biće teško, moram da budem spremna da vršim pritisak na nju. Moraću da balansiram između toga agresivnosti i strpljivosti“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 43 idi na stranu