Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 25.06.2012.

15:59

Vesnina izbacila Venus Vilijams!

Već prvog dana Vimbldona desilo se veliko iznenađenje u konkurenciji žena, pošto je Jelena Vesnina izbacila bivšu šampionku Venus Vilijams.

Izvor:

Autor:

Default images

Ruskinja je do pobede došla više nego lako, rezultatom 6:1, 6:4.

Petostruka šampionka Vimbldona ima velikih problema sa povredama i bolešću u prethodne dve godine i nikako ne uspeva da pronađe staru formu i vrati se na pobednički put.

Ovo je četvrti put da je Venus Vilijams izgubila u prvom kolu nekog GS turnira, a prvi put na Vimbldonu od 1997. godine.

"Dolazim na turnire sa pozitivnim pristupom. Nisam sad baš raspoložena da pričam o svom zdravlju. Tako je kako je. Prošla su tek dva meseca od kada sam se vratila na teren. Život je izazov, ali ja sam uvek spremna za izazove", rekla je Venus.

Sličnu sudbinu doživela je i mlađa sestra Vilijams Serena, koja je na ovogodišnjem Rolan Garosu poražena takođe u prvom kolu od Viržini Razano.

Vesnina, trenutno 79. teniserka na WTA listi, u narednoj rundi igraće sa Poljakinjom Agnješkom Radvanjskom, koja je sa 6:3, 6:3, dobila Magdalenu Ribarikovu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve