Krunićeva: Teško do ritma sa Petrom

Srpska teniserka Aleksandra Krunić rekla je da želi da uživa u velikom uspehu koji je napravila na US openu.

Izvor: ÐN

Petak, 29.08.2014.

04:20

Default images

Krunićeva je ostvarila uspeh karijere plasmanom u treće kolo US opena, posle pobede nad favoritkinjom Medison Kiz sa 7:6, 2:6, 7:5.

Ona je izjavila da je odlično sprovela plan koji je zamislila.

Od našeg izveštača Nikole Olića.

“Trebalo je da vratim što više lopti na njenu stranu. Ima teške udarce, ima muške udarce, muški kik. Mnogo puta me je preskakao njen servis, sto i nije retkost kod mene. Bila je taktička igra, nisam mogla da se nadmšujem sa njom po snazi, moj zadatak je bio da trčim i da vraćam, i da povučem duboko kad god mogu. Servirala sam joj dosta u telo jer je sporija od mene. To je bilo to”,rekla je Krunićeva.
Beta/AP Photo/Frank Franklin
Krunićeva će u narednom meču imati veoma težak zadatak, pošto ide na četvrtu teniserku sveta i šampionku Vimbldona Petru Kvitovu. Čehinja je u dva seta bila bolja od imenjakinje Četkovske (6:4, 6:2).

“Kvitova je levoruka, to je za nju veliki plus. Igrala sam sa njom pre dve godine na šljaci, veoma je teško dobiti ritam sa ovakvim igračicama. Tako će biti sa Kvitovom ja mislim, ima dobar ritern, a ja moram da držim dobar procenat servisa. Bitno mi je da izađem na teren i ne razmišljam da igram protiv Kvitove”, dodala je srpska teniserka.

Velike zasluge za dobar rezultat Aleksandre Krunić ima i novi trener Bane Jevremović.

“Počela sam da radim sa Banetom Jevremovićem, ovo mi je prvi turnir sa njim. Meni je najteže bilo u prvom meču jer sam igrala protiv dobre drugarice. Posle prvog kola je bilo dobro, važno je da se uživa. Mislila sam da ću danas imati šanse, ona je Amerikanka, mlada je, tek je došla do svog rankinga. Treba uživati sada u svemu”, zaključila je Krunićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: