TVB92: Novak otvara Vimbldon (14h)

Šestoro srpskih tenisera nastupiće prvog dana Vimbldona, a treći Gren slem sezone otvoriće branilac titule Novak Đoković.

Izvor: AK

Nedelja, 24.06.2012.

14:08

Default images

Najbolji teniser sveta će na Centralnom terenu igrati protiv Španca Huana Karlosa Ferera, a meč počinje u 14 časova, dok program na televiziji B92 počinje već dva sata ranije.

U isto vreme, na terenu broj 1 prvi meč igraće David Nalbandijan i Janko Tipsarević, a treći duel na tom terenu odigraće Kim Klajsters i Jelena Janković. U međuvremenu će igrati Rodžer Federer i Albert Ramos.

U ponedeljak će igrati još Troicki, Jovanovski i Dolonc. Upoznajte se sa rivalima naših tenisera u prvom kolu Vimbldona.

Vesna Dolonc će igrati drugi duel na terenu broj 4 protiv Cvetlane Pironkove, posle duela Fernanda Verdaska i Džimaja Vonga. Bojana Jovanovski će protiv Elene Danilidu igrati na terenu broj 5 posle okršaja Sorane Kristee i Polin Parmentje. Viktor Troicki će nastupiti na terenu broj 14, a duel protiv Marsela Granoljersa uslediće posle meča Jarmile Gajdošove i Ajumi Morite.

Najavu Vimbldona pročitajte u temi Saše Ozma.

Centralni teren, od 14.00h:
Novak Đoković - Huan Karlos Ferero
Marija Šarapova - Anastasija Rodionova
Ernests Gulbis - Tomaš Berdih

Teren 1, od 14.00h:
David Nalbandijan - Janko Tipsarević
Rodžer Federer - Alberto Ramos
Kim Klajsers - Jelena Janković

Teren 4, od 12.30h:
Fernando Verdasko - Džimi Vong
Vesna Dolonc - Cvetlana Pironkova

Teren 5, od 12.30h:
Sorana Kristea - Polin Parmentije
Bojana Jovanovski - Elena Danilidu

Teren 14, od 12.30h
Jarmila Gajdošova - Ajumi Morita
Marsel Granoljers - Viktor Troicki

Pročitajte i tekst o pet najzanimljivijih mečeva prvog kola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: