Nedelja, 01.07.2012.

13:11

Srbi okupiraju Centralni teren

Posle dana pauze, u ponedeljak se nastavlja takmičenje na Vimbldonu, a svi srpski predstavnici u singlu će igrati na Centralnom terenu, uz prenos na TVB92.

Izvor: JT

Srbi okupiraju Centralni teren IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

Sale

pre 11 godina

@Jednorog68
Meni je fora Zenevljanina skroz kul. Slatko sam se nasmejao. Finog humora fali svugde a narocito na ovom sajtu koji je posvecen tako "ozbiljnoj" temi kao sto je tenis.
Opusti se i uzivaj u danasnjim mecevima. Vratice se tvoj Rafica na Vimbldon jaci nego sto je ikada bio pa cemo onda svi zajedno da uzivamo u njegovim majstorijama.

Shomy Red Devil

pre 11 godina

Sulejmane ovo je Srbija tako da ne vidim sta tebi tu nije jesno.Necemo valjda ovde o manjinama da pisemo...Ako ne volis Djokovica nemoj ni da se javljas ovde!!!Napred nasi :)))

Milanka, KM

pre 11 godina

Ovo je lepa vest za sve ljubitelje tenisa. Meni je Vimbldon najfantasticniji od svih turnira i ne propustam da gledam sve meceve nasih teniskih musketara i musketarica. Voleo bih da Ana pobedi danas sto bi joj dalo jos veci motiv za dalje napredovanje. Viktorija je fantasticna igracica ali je mislim u blagom padu forme. Ako Ana igra sa dobrom dozom sampouzdanja mislim da moze da dobije Azarenku u tesnom mecu.
Sto se tice Noleta i Viktora, mislim da su Noletove sanse mnogo vece i da bi njegov poraz bio veliko iznenadjenje. Viktor mora da izadje na teren skoncentrisan. Ako mu servis dobro krene od pocetka Nole moze biti u velikom problemu. Ko god da pobedi, pobedice zasluzeno.
Ajmo nasi teniseri i teniserke.

Jednorog68

pre 11 godina

@Ženevljanin

Uz sve uvažavanje Vašeg mišljenja, mislim da ne treba da pravite neslane šale na račun Rafaela Nadala.

Zahvaljujem!

Ratko Jevtovic

pre 11 godina

Wery strange i must say.
(dragan, 1. jul 2012 21:58)

Dragi Dragane,
Citam i saljem komentare poslednjih nekoliko godina na B92. Ima svega i svacega ali me bas onako boli kad vidim kako mnogi, eto ukljucujuci i Vas, koristi engleske postapalice, valjda misleci ta do daje lep, "dodatni" utisak i smisao. Ovako, sa daljine i ziveci u engleskom govornom podrucju, to je prilicno tuzno i vec sam se obracao nekolicini, siguran sam, veoma dobronamernih citalaca, pa se evo obracam i Vama. U ovom slucaju cak ste i VERY pogresno napisali, pa bas izgleda poprilicno lose. Mnogo je lep nas jezik i steta je da ga kvarimo tudjim postapalicama.

Inace, divno je da svet ima priliku danas da vidi troje nasih na centralnom terenu. Za Novaka ocigledno niko i ne brine, ukljucujuci i mene a za Anu: "Ajdeee!!!" Sretno do nove pobede!
Puno pozdrava iz Perta, Australija

Vlada 91

pre 11 godina

Novakova i Federerova igra se ne treba uporedjivati...jer je Federer igrac cija igra se bazira na brzim podlogama a narocito njemu omiljenoj travnatoj podlozi...Novak ce imati planinu ispred finala u vidu Svajcarca,hteli mi to da priznamo ili ne Djokovic je imao dosta srece na RG-u ove godine protiv Federera...ali samo jedno je sigrno,ako do tog meca dodje,da ce to biti mec za istoriju...a ko ce pobediti to je tesko reci...na nama je samo da bodrimo naseg coveka.

LKbulls

pre 11 godina

...drugi deo (pošto sam prešao 1500 karaktera)
Ja iz Pešte kao madjar pratim sve mečeve u prvom redu Noleta i Ane, pa i pišem komentare, i nemam apsolutno nikakav osećaj, da tu pišu neki "nacionalisti". Poneki pišu ovde svašta, ali oni uglavnom pišu gramatički kao neko, ko je završio max. 4 razreda osnovne, pa me ionako ne zanimaju.

LKbulls

pre 11 godina

@sulejman
Ja stvarno ne znam koje si ti nacionalnosti, ali po niku potenciraš da si musliman. Ja sam madjar. Imam puno prijatelja srba i hrvata, a pored toga i roma. U Subotici, mom rodnom gradu, ima jako puno albanaca, uglavnom pekari i poslastičari. Svaki albanac, kojeg ja poznajem, je veoma dobar čovek, i čisto priča srpski, a nekoliko reči (rečenica) zna i madjarski. Svi od reda su čestiti ljudi. Ja živim 20 godina u Madjarskoj, ali opet obožavam Djokovića. Ja stvarno mrzim nacionaliste, ali ako ih nagde ima u manjini, onda je to baš B92 (naročito teniski forum). Ako neko apsolutno nije nacionalista od naših sportista, onda je to baš NOVAK ĐOKOVIĆ! Ja ga obožavam odavde iz Pešte, kao rođeni Vojvodinac, i obožavam njegove "ispade", kao na primer kada je promenio "dres" sa Ljubičićem (isto LJUDINA), ili kada je na grešku organizatora, koji je rekao "Djoković iz Hrvatske", odgovorio "izvinite, ja nisam iz Hrvatske, nego iz Srbije, ali nema veze sve je to isto". Pored svega toga, Nole je ubedljivo najkorektniji igrač, koji UVEK priznaje na svoju štetu grešku sudije. On je taj, koji je najkorektniji, kada izgubi. Ok, ponekad je malo "lud" kada pobedi, ali to je samo onaj prepoznatljivi Balkanski mentalitet (koji ja lično isto volim). Istina je, da mi se nije svidelo, kada je pokazivao tri prsta, ali to poodavno ne čini. Iako još dan danas ne znam šta to tačno znači, to mi se učinilo malo kao "nacionalistički".... drugi deo sledi

Vukan - najveci Viktorov fan

pre 11 godina

Ko god da pobedi izmedju Viktora i Novaka svakako necu biti tuzan, ali bih bio presrecan kada bi Viktor uspeo da napravi senzaciju!

Evolucija

pre 11 godina

Zaista veliki zaokret u vasim analitickim sagledavanjima, posle samo desetak dana...Novak li je na to uticao, raspad Nadalove igre, Federerove godine ili klizava vimbldonska trava? Verujem da se jos neki analiticari, koji su pomno sagledavali sve aspekte teniskog predvimbldonskog trenutka, sada iznenadjeno ceskaju po glavi. A bas su zeleli realno proceniti kako su Nadal i Federer na osnovu minulog rada i trenutne forme najveci favoriti. Sto bi rekao nas uspesni predstavnik na Evroviziji: "vise srece drugi put" (u procenama).

...

pre 11 godina

sada sam definitivno siguran,da ove provokacije postavljaju admini,jer sam pljuvace malo vise potkacio,vec u 2 neobljavljena komentara,dok na nekim vestima mogu se videti i neke ruzne reci... Sad cu da budem blag, .!. svim negativcima

Lazarenko

pre 11 godina

(Black celebration in Serbia, 1. jul 2012 17:14)

Brate, ni minus ti nisam lupio, i to mora da se zasluzi. Mozes ti to mnogo bolje, ajde skoncentrisi se, molim te.

Sulejman Velincanstveni No1

pre 11 godina

Kako da navijam za tog djoleta kad se ovde javno potencira srpstvo i srpski narod. Valjda u ovoj zemlji zivi i drugi narod osim vas i ako je manjina. Ja licno ne volim tog vaseg djoleta jer je veliki nacionalista kao i vecina ovde koji ostavljaju komentare...

Marko

pre 11 godina

Ne mogu da shvatim ljude iz Srbije koji navijaju za Federera ili Nadala. Jedno je poštovati nečiju igru,a drugo biti protiv igrača iz svoje zemlje.

Ali u ovim komentarima su svi protiv igraca iz svoje zemlje.Zar to sto fanaticno navijaju za Novaka ne znaci da su protiv Viktora.Razumem da navijamo za Novaka kada igra protiv nekog stranca,ali sada je protivnik Viktor,pa malo umerenosti nije na odmet.Iako mislim da ce Novak pobediti,nikad ne bih napisao "Napred Nole" kad igra protiv igraca iz nase zemlje.To je po meni nepostovanje drugog naseg igraca.

ja

pre 11 godina

Vidim bas se raspisali ovi pljuvaci.
Iskoristili ovaj slobodan dan da izmile iz svojih rupa.
A koliko sutra morace u te svoje rupe jos nesrecniji i depresivniji.
Meni ih je iskreno zao. Mozda medicina napreduje, pa i za njih jednog dana pronadje neki lek.

dragan

pre 11 godina

Procitavsi sve komentare iznenadila me cinjenica da,navijaci Ane,Novaka i svih nasih tenisera salju komentare .na ekavici i ijekavici ,obozavaoci lika i djelaRogera,Rafe i
ostalih isklucivo komentarisu na ekavici,cak su im i imena na istoj.Wery strange i must say.Idemo nasi momci i djevojke,volimo vas i u porazu i pobjedi.

pera:PP

pre 11 godina

Koliko god ste veliki Rodzerovi fanovi, morate da budete realni i da priznate sebi da ce Federer jako tesko proci Novaka. Iako je izgubio prvi set od veoma raspolozenog Stepaneka, Djkovic ga je razbio u naredna 3, odigrao je kao Federer u najboljim danima (pogledajte snimke kada je Federer osvojio svoju drugu titulu na Vimbldonu, i uporedite sa Noletovom igrom). Djokovic, ako ovako nastavi , lagano ce dobiti Federera u 3 seta i imace priliku za novu titulu. Nadam se finalu Djokovic-Mari, koliko god da Mari folira, on je jako kvalitetan i neosporno talentovan teniser i moze mnogo, to finale bi verovatno dobio Novak posto Mari ili bilo koji igrac iz drugog dela kostura se tesko moze snaci u finalu, i to jos protiv prvog tenisera sveta. Pozdrav svima.
P.S.- budite realni ;)

Бетелгез

pre 11 godina

@Black celebration
Комшо, за недељу дана биће "Black celebration in Croatia" када Ноле освоји нову титулу, али не за све, само за хејтере.
Поздрав!
P.S.Gugl translejt je čudo, iskoristi ga!

sad but true.. what a waste

pre 11 godina

koji crni federer bre koja azarenka pa dali ste normalni bre ljudii sta pricate uff jedva cekam da ana i novak dobiju da vidim vase komentare sto samo baksuzirate i ocrnujete lepotu srpskog uspeha i lepotu njihovog licnog uspeha sram vas bilo bre vi ste neki srbi, citam komentare bosanca hrvata, makedonaca svi bre podrzavaju anu, za novaka da ne pricam pa vi bre ne zasluzujte da imate takve sportiste... bruka.. idemo anaa i novak demantujte ove olose(svaka cast izuzetcima koju su ovuvek podrzavali nase bisere,najbolje u svetu u ovom sportu ! )

realmo

pre 11 godina

Novak ce pobediti lagano Trocikog i verovatno ce i osvojiti titulu, Federer je pokazao losiju igru bas protiv Benetoa... Sto se tice Ane, pa nazalost mislim da ce ispasti, bez obzira koliko je u pobedama Azarenka je neko u daleko boljoj formi od Ane, sto i pokazuju AUS Open, i jos koji turnir, iako je malo pala sa igrom poslednjih mesec i po, dobija Anu...

koča

pre 11 godina

(Gael, 1. jul 2012 14:27)
???-Ti mora da si neki navijač, ne kapiram odakle kod mladih ovakvi stavovi.
A ovi što se pale na Federera sigurno nisu gledali ni jedan njegov meč u zadnjih mesec-dva.

MarkoE

pre 11 godina

Ne mogu da shvatim ljude iz Srbije koji navijaju za Federera ili Nadala. Jedno je poštovati nečiju igru,a drugo biti protiv igrača iz svoje zemlje. Pretpostavljam da su u pitanju ogorčeni ljudi kojima smeta nečiji uspeh. Federer je bio na dva poena od eliminacije od Benetoa u prethodnom meču, pa ne vidim kako je on glavni favorit za titulu. Novak na ovogodišnjem Vimbldonu igra najbolji tenis od početka godine, a Federera je dobio u oba ovogodišnja meča. Što se Ane tiče, Azarenka je favorit, ali iznenađenja su moguća. Ove godine u Madridu, Ana je imala Azarenku u šaci i ispustia je. U međusobnom skoru je 2:2, tako da nije bez šansi. Puno sreće svim našim igračima sutra!

Ne razumem!

pre 11 godina

Federer najbolje zna kako se osvaja ovaj turnir(kao Rafa RG), i nece propustiti sansu za 7 Wimbldon. Zelim mu da uspe, jer je zasluzio.
(Wllaxy, 1. jul 2012 18:14)

Nije mi bas jasno cime je zasluzio da pobedi Wimbledon ove godine. Druga stvar je da se ni jedan turnir ne osvaja po zaslugama, a zasluge se bas ne sticu nakon odigranog meca ili dva na nekom turniru. Setite se samo zadnjeg Federerovog meca. Mozda je dobro zasluzio da izgubi mec. Skoro je bio pobeden a protivnik, nekome na radost a nekome na zalost, povreden.

Ženevljanin

pre 11 godina

Na centralnom jedan sigurno dobijamo, jedan 100% gubimo, a u jednom meču tipujem 1 ili 2.:-)

Nedavno sam napisao da ćemo, što se tiče prognoze za pobednika WB, biti pametniji na kraju prve nedelje. Pa evo: Na početku turnira verovao sam da je Nadal blagi favorit. Sada ću se korigovati u stilu Marka Tvena koji je (videvši sopstvenu čitulju u novinama) izjavio: "vest o mojoj smrti je preterana..." Smatram da su Rafine šanse da osvoji pehar bitno smanjene.:-)
A sad sasvim ozbiljno: igrama u prvoj nedelji Novak Đoković me je ubedio da je kandidat broj 1 za pobednika Vimbldona 2012., a to bi za mene bio i da je Rafa još u igri.

čečvrčak

pre 11 godina

@roger
Do Vašeg mišljenja mi nije nimalo stalo, ali bih Vam preporučio da, na uštrb sati provedenih bezidejno za računarom, probate da usvojite neko, za Vas novo, a inače elementarno znanje iz srpskog jezika. Vaša nepismenost užasava!

Wllaxy

pre 11 godina

Novak ce pobediti Troickog, a Azarenka Anu. To je realno i ne treba previse ocekivati. Ali, bitno je to sto ovakav Novak, kao sto igra na ovom turniru, tesko moze do finala. Jos je gore sto ce izgubiti od Federera i izgubice prvo mesto na ATP listi. Federer najbolje zna kako se osvaja ovaj turnir(kao Rafa RG), i nece propustiti sansu za 7 Wimbldon. Zelim mu da uspe, jer je zasluzio.

Tanasije

pre 11 godina

Sto bih voleo da prepotentni Djokovic ispadne od Viktora, to bi bio bingo.Onda ce se videti njegov pravi karakter, jer kada pobedjuje sve je sjajno, ali kada dodju porazi, tu se vidi ko je kakav covek. A Ana, sta reci o njoj, osim da je totalni autsajder, bice pociscena sa lakih 2-0, i neka bude srecna ako je Azarenka ne pocasti kojim krompiricem.

Black celebration in Serbia

pre 11 godina

Biti će to crni ponedeljak za naše tenisere.Šta se tiče Ane tu nemam šta puno objašnjavat glatko će da izgubi od 2 teniserke sveta popularne Aze.Viktor prolazi Novaka ali samo zbog toga što će mu ovaj pustit meč jer se Novak uplašio velikog Rogera.Novak dobro razmišlja, normalno je da izbegne taj duel nego da ga Federer ponizi.Setite se ne tako davno Madrida ista situacija samo je tu bio Tipsa umesto Viktora.

Nebojsa

pre 11 godina

Voleo bih,normalno da Ana pobedi, ali gledajuci njene igre prosto ne verujem, voleo bih da me demantuje.Njenu igu krasi veliko nepoverenje u sopstvene mogucnosti i zbog toga ima velike oscilacije,sa njom bi trebao biti neki psiholog koji ce joj pomoci da na psiholoskom planu ojaca.Sto se tice Novaka I Viktora,zao mi je sto se sastaju i sto ce jedan morati da izgubi.Mislim da ce Novak pobediti.

roger

pre 11 godina

ljudi pricaj te vi sta hocete ali znase ko osvaja titulu....novak nema ni servis a niti igra napadacki na ovom turniru ....roger ce ga zgaziti u polufinaluu .....et toliko od meneee ...idemo roger do 7 titulee..

Gael

pre 11 godina

Ovo je strašno šta rade, i ko je taj lik šta stavlja žene na centralni teren, upropastiće i to malo trave što je još ostalo ima na WB puno sporednih terena pa neka tamo igraju koliko hoće.

pera:PP

pre 11 godina

Koliko god ste veliki Rodzerovi fanovi, morate da budete realni i da priznate sebi da ce Federer jako tesko proci Novaka. Iako je izgubio prvi set od veoma raspolozenog Stepaneka, Djkovic ga je razbio u naredna 3, odigrao je kao Federer u najboljim danima (pogledajte snimke kada je Federer osvojio svoju drugu titulu na Vimbldonu, i uporedite sa Noletovom igrom). Djokovic, ako ovako nastavi , lagano ce dobiti Federera u 3 seta i imace priliku za novu titulu. Nadam se finalu Djokovic-Mari, koliko god da Mari folira, on je jako kvalitetan i neosporno talentovan teniser i moze mnogo, to finale bi verovatno dobio Novak posto Mari ili bilo koji igrac iz drugog dela kostura se tesko moze snaci u finalu, i to jos protiv prvog tenisera sveta. Pozdrav svima.
P.S.- budite realni ;)

Ratko Jevtovic

pre 11 godina

Wery strange i must say.
(dragan, 1. jul 2012 21:58)

Dragi Dragane,
Citam i saljem komentare poslednjih nekoliko godina na B92. Ima svega i svacega ali me bas onako boli kad vidim kako mnogi, eto ukljucujuci i Vas, koristi engleske postapalice, valjda misleci ta do daje lep, "dodatni" utisak i smisao. Ovako, sa daljine i ziveci u engleskom govornom podrucju, to je prilicno tuzno i vec sam se obracao nekolicini, siguran sam, veoma dobronamernih citalaca, pa se evo obracam i Vama. U ovom slucaju cak ste i VERY pogresno napisali, pa bas izgleda poprilicno lose. Mnogo je lep nas jezik i steta je da ga kvarimo tudjim postapalicama.

Inace, divno je da svet ima priliku danas da vidi troje nasih na centralnom terenu. Za Novaka ocigledno niko i ne brine, ukljucujuci i mene a za Anu: "Ajdeee!!!" Sretno do nove pobede!
Puno pozdrava iz Perta, Australija

čečvrčak

pre 11 godina

@roger
Do Vašeg mišljenja mi nije nimalo stalo, ali bih Vam preporučio da, na uštrb sati provedenih bezidejno za računarom, probate da usvojite neko, za Vas novo, a inače elementarno znanje iz srpskog jezika. Vaša nepismenost užasava!

Ženevljanin

pre 11 godina

Na centralnom jedan sigurno dobijamo, jedan 100% gubimo, a u jednom meču tipujem 1 ili 2.:-)

Nedavno sam napisao da ćemo, što se tiče prognoze za pobednika WB, biti pametniji na kraju prve nedelje. Pa evo: Na početku turnira verovao sam da je Nadal blagi favorit. Sada ću se korigovati u stilu Marka Tvena koji je (videvši sopstvenu čitulju u novinama) izjavio: "vest o mojoj smrti je preterana..." Smatram da su Rafine šanse da osvoji pehar bitno smanjene.:-)
A sad sasvim ozbiljno: igrama u prvoj nedelji Novak Đoković me je ubedio da je kandidat broj 1 za pobednika Vimbldona 2012., a to bi za mene bio i da je Rafa još u igri.

ja

pre 11 godina

Vidim bas se raspisali ovi pljuvaci.
Iskoristili ovaj slobodan dan da izmile iz svojih rupa.
A koliko sutra morace u te svoje rupe jos nesrecniji i depresivniji.
Meni ih je iskreno zao. Mozda medicina napreduje, pa i za njih jednog dana pronadje neki lek.

Nebojsa

pre 11 godina

Voleo bih,normalno da Ana pobedi, ali gledajuci njene igre prosto ne verujem, voleo bih da me demantuje.Njenu igu krasi veliko nepoverenje u sopstvene mogucnosti i zbog toga ima velike oscilacije,sa njom bi trebao biti neki psiholog koji ce joj pomoci da na psiholoskom planu ojaca.Sto se tice Novaka I Viktora,zao mi je sto se sastaju i sto ce jedan morati da izgubi.Mislim da ce Novak pobediti.

MarkoE

pre 11 godina

Ne mogu da shvatim ljude iz Srbije koji navijaju za Federera ili Nadala. Jedno je poštovati nečiju igru,a drugo biti protiv igrača iz svoje zemlje. Pretpostavljam da su u pitanju ogorčeni ljudi kojima smeta nečiji uspeh. Federer je bio na dva poena od eliminacije od Benetoa u prethodnom meču, pa ne vidim kako je on glavni favorit za titulu. Novak na ovogodišnjem Vimbldonu igra najbolji tenis od početka godine, a Federera je dobio u oba ovogodišnja meča. Što se Ane tiče, Azarenka je favorit, ali iznenađenja su moguća. Ove godine u Madridu, Ana je imala Azarenku u šaci i ispustia je. U međusobnom skoru je 2:2, tako da nije bez šansi. Puno sreće svim našim igračima sutra!

sad but true.. what a waste

pre 11 godina

koji crni federer bre koja azarenka pa dali ste normalni bre ljudii sta pricate uff jedva cekam da ana i novak dobiju da vidim vase komentare sto samo baksuzirate i ocrnujete lepotu srpskog uspeha i lepotu njihovog licnog uspeha sram vas bilo bre vi ste neki srbi, citam komentare bosanca hrvata, makedonaca svi bre podrzavaju anu, za novaka da ne pricam pa vi bre ne zasluzujte da imate takve sportiste... bruka.. idemo anaa i novak demantujte ove olose(svaka cast izuzetcima koju su ovuvek podrzavali nase bisere,najbolje u svetu u ovom sportu ! )

Lazarenko

pre 11 godina

(Black celebration in Serbia, 1. jul 2012 17:14)

Brate, ni minus ti nisam lupio, i to mora da se zasluzi. Mozes ti to mnogo bolje, ajde skoncentrisi se, molim te.

LKbulls

pre 11 godina

@sulejman
Ja stvarno ne znam koje si ti nacionalnosti, ali po niku potenciraš da si musliman. Ja sam madjar. Imam puno prijatelja srba i hrvata, a pored toga i roma. U Subotici, mom rodnom gradu, ima jako puno albanaca, uglavnom pekari i poslastičari. Svaki albanac, kojeg ja poznajem, je veoma dobar čovek, i čisto priča srpski, a nekoliko reči (rečenica) zna i madjarski. Svi od reda su čestiti ljudi. Ja živim 20 godina u Madjarskoj, ali opet obožavam Djokovića. Ja stvarno mrzim nacionaliste, ali ako ih nagde ima u manjini, onda je to baš B92 (naročito teniski forum). Ako neko apsolutno nije nacionalista od naših sportista, onda je to baš NOVAK ĐOKOVIĆ! Ja ga obožavam odavde iz Pešte, kao rođeni Vojvodinac, i obožavam njegove "ispade", kao na primer kada je promenio "dres" sa Ljubičićem (isto LJUDINA), ili kada je na grešku organizatora, koji je rekao "Djoković iz Hrvatske", odgovorio "izvinite, ja nisam iz Hrvatske, nego iz Srbije, ali nema veze sve je to isto". Pored svega toga, Nole je ubedljivo najkorektniji igrač, koji UVEK priznaje na svoju štetu grešku sudije. On je taj, koji je najkorektniji, kada izgubi. Ok, ponekad je malo "lud" kada pobedi, ali to je samo onaj prepoznatljivi Balkanski mentalitet (koji ja lično isto volim). Istina je, da mi se nije svidelo, kada je pokazivao tri prsta, ali to poodavno ne čini. Iako još dan danas ne znam šta to tačno znači, to mi se učinilo malo kao "nacionalistički".... drugi deo sledi

Ne razumem!

pre 11 godina

Federer najbolje zna kako se osvaja ovaj turnir(kao Rafa RG), i nece propustiti sansu za 7 Wimbldon. Zelim mu da uspe, jer je zasluzio.
(Wllaxy, 1. jul 2012 18:14)

Nije mi bas jasno cime je zasluzio da pobedi Wimbledon ove godine. Druga stvar je da se ni jedan turnir ne osvaja po zaslugama, a zasluge se bas ne sticu nakon odigranog meca ili dva na nekom turniru. Setite se samo zadnjeg Federerovog meca. Mozda je dobro zasluzio da izgubi mec. Skoro je bio pobeden a protivnik, nekome na radost a nekome na zalost, povreden.

LKbulls

pre 11 godina

...drugi deo (pošto sam prešao 1500 karaktera)
Ja iz Pešte kao madjar pratim sve mečeve u prvom redu Noleta i Ane, pa i pišem komentare, i nemam apsolutno nikakav osećaj, da tu pišu neki "nacionalisti". Poneki pišu ovde svašta, ali oni uglavnom pišu gramatički kao neko, ko je završio max. 4 razreda osnovne, pa me ionako ne zanimaju.

Gael

pre 11 godina

Ovo je strašno šta rade, i ko je taj lik šta stavlja žene na centralni teren, upropastiće i to malo trave što je još ostalo ima na WB puno sporednih terena pa neka tamo igraju koliko hoće.

Бетелгез

pre 11 godina

@Black celebration
Комшо, за недељу дана биће "Black celebration in Croatia" када Ноле освоји нову титулу, али не за све, само за хејтере.
Поздрав!
P.S.Gugl translejt je čudo, iskoristi ga!

dragan

pre 11 godina

Procitavsi sve komentare iznenadila me cinjenica da,navijaci Ane,Novaka i svih nasih tenisera salju komentare .na ekavici i ijekavici ,obozavaoci lika i djelaRogera,Rafe i
ostalih isklucivo komentarisu na ekavici,cak su im i imena na istoj.Wery strange i must say.Idemo nasi momci i djevojke,volimo vas i u porazu i pobjedi.

Marko

pre 11 godina

Ne mogu da shvatim ljude iz Srbije koji navijaju za Federera ili Nadala. Jedno je poštovati nečiju igru,a drugo biti protiv igrača iz svoje zemlje.

Ali u ovim komentarima su svi protiv igraca iz svoje zemlje.Zar to sto fanaticno navijaju za Novaka ne znaci da su protiv Viktora.Razumem da navijamo za Novaka kada igra protiv nekog stranca,ali sada je protivnik Viktor,pa malo umerenosti nije na odmet.Iako mislim da ce Novak pobediti,nikad ne bih napisao "Napred Nole" kad igra protiv igraca iz nase zemlje.To je po meni nepostovanje drugog naseg igraca.

...

pre 11 godina

sada sam definitivno siguran,da ove provokacije postavljaju admini,jer sam pljuvace malo vise potkacio,vec u 2 neobljavljena komentara,dok na nekim vestima mogu se videti i neke ruzne reci... Sad cu da budem blag, .!. svim negativcima

koča

pre 11 godina

(Gael, 1. jul 2012 14:27)
???-Ti mora da si neki navijač, ne kapiram odakle kod mladih ovakvi stavovi.
A ovi što se pale na Federera sigurno nisu gledali ni jedan njegov meč u zadnjih mesec-dva.

Evolucija

pre 11 godina

Zaista veliki zaokret u vasim analitickim sagledavanjima, posle samo desetak dana...Novak li je na to uticao, raspad Nadalove igre, Federerove godine ili klizava vimbldonska trava? Verujem da se jos neki analiticari, koji su pomno sagledavali sve aspekte teniskog predvimbldonskog trenutka, sada iznenadjeno ceskaju po glavi. A bas su zeleli realno proceniti kako su Nadal i Federer na osnovu minulog rada i trenutne forme najveci favoriti. Sto bi rekao nas uspesni predstavnik na Evroviziji: "vise srece drugi put" (u procenama).

Shomy Red Devil

pre 11 godina

Sulejmane ovo je Srbija tako da ne vidim sta tebi tu nije jesno.Necemo valjda ovde o manjinama da pisemo...Ako ne volis Djokovica nemoj ni da se javljas ovde!!!Napred nasi :)))

roger

pre 11 godina

ljudi pricaj te vi sta hocete ali znase ko osvaja titulu....novak nema ni servis a niti igra napadacki na ovom turniru ....roger ce ga zgaziti u polufinaluu .....et toliko od meneee ...idemo roger do 7 titulee..

Wllaxy

pre 11 godina

Novak ce pobediti Troickog, a Azarenka Anu. To je realno i ne treba previse ocekivati. Ali, bitno je to sto ovakav Novak, kao sto igra na ovom turniru, tesko moze do finala. Jos je gore sto ce izgubiti od Federera i izgubice prvo mesto na ATP listi. Federer najbolje zna kako se osvaja ovaj turnir(kao Rafa RG), i nece propustiti sansu za 7 Wimbldon. Zelim mu da uspe, jer je zasluzio.

realmo

pre 11 godina

Novak ce pobediti lagano Trocikog i verovatno ce i osvojiti titulu, Federer je pokazao losiju igru bas protiv Benetoa... Sto se tice Ane, pa nazalost mislim da ce ispasti, bez obzira koliko je u pobedama Azarenka je neko u daleko boljoj formi od Ane, sto i pokazuju AUS Open, i jos koji turnir, iako je malo pala sa igrom poslednjih mesec i po, dobija Anu...

Vukan - najveci Viktorov fan

pre 11 godina

Ko god da pobedi izmedju Viktora i Novaka svakako necu biti tuzan, ali bih bio presrecan kada bi Viktor uspeo da napravi senzaciju!

Sulejman Velincanstveni No1

pre 11 godina

Kako da navijam za tog djoleta kad se ovde javno potencira srpstvo i srpski narod. Valjda u ovoj zemlji zivi i drugi narod osim vas i ako je manjina. Ja licno ne volim tog vaseg djoleta jer je veliki nacionalista kao i vecina ovde koji ostavljaju komentare...

Milanka, KM

pre 11 godina

Ovo je lepa vest za sve ljubitelje tenisa. Meni je Vimbldon najfantasticniji od svih turnira i ne propustam da gledam sve meceve nasih teniskih musketara i musketarica. Voleo bih da Ana pobedi danas sto bi joj dalo jos veci motiv za dalje napredovanje. Viktorija je fantasticna igracica ali je mislim u blagom padu forme. Ako Ana igra sa dobrom dozom sampouzdanja mislim da moze da dobije Azarenku u tesnom mecu.
Sto se tice Noleta i Viktora, mislim da su Noletove sanse mnogo vece i da bi njegov poraz bio veliko iznenadjenje. Viktor mora da izadje na teren skoncentrisan. Ako mu servis dobro krene od pocetka Nole moze biti u velikom problemu. Ko god da pobedi, pobedice zasluzeno.
Ajmo nasi teniseri i teniserke.

Black celebration in Serbia

pre 11 godina

Biti će to crni ponedeljak za naše tenisere.Šta se tiče Ane tu nemam šta puno objašnjavat glatko će da izgubi od 2 teniserke sveta popularne Aze.Viktor prolazi Novaka ali samo zbog toga što će mu ovaj pustit meč jer se Novak uplašio velikog Rogera.Novak dobro razmišlja, normalno je da izbegne taj duel nego da ga Federer ponizi.Setite se ne tako davno Madrida ista situacija samo je tu bio Tipsa umesto Viktora.

Tanasije

pre 11 godina

Sto bih voleo da prepotentni Djokovic ispadne od Viktora, to bi bio bingo.Onda ce se videti njegov pravi karakter, jer kada pobedjuje sve je sjajno, ali kada dodju porazi, tu se vidi ko je kakav covek. A Ana, sta reci o njoj, osim da je totalni autsajder, bice pociscena sa lakih 2-0, i neka bude srecna ako je Azarenka ne pocasti kojim krompiricem.

Vlada 91

pre 11 godina

Novakova i Federerova igra se ne treba uporedjivati...jer je Federer igrac cija igra se bazira na brzim podlogama a narocito njemu omiljenoj travnatoj podlozi...Novak ce imati planinu ispred finala u vidu Svajcarca,hteli mi to da priznamo ili ne Djokovic je imao dosta srece na RG-u ove godine protiv Federera...ali samo jedno je sigrno,ako do tog meca dodje,da ce to biti mec za istoriju...a ko ce pobediti to je tesko reci...na nama je samo da bodrimo naseg coveka.

Jednorog68

pre 11 godina

@Ženevljanin

Uz sve uvažavanje Vašeg mišljenja, mislim da ne treba da pravite neslane šale na račun Rafaela Nadala.

Zahvaljujem!

Sale

pre 11 godina

@Jednorog68
Meni je fora Zenevljanina skroz kul. Slatko sam se nasmejao. Finog humora fali svugde a narocito na ovom sajtu koji je posvecen tako "ozbiljnoj" temi kao sto je tenis.
Opusti se i uzivaj u danasnjim mecevima. Vratice se tvoj Rafica na Vimbldon jaci nego sto je ikada bio pa cemo onda svi zajedno da uzivamo u njegovim majstorijama.

roger

pre 11 godina

ljudi pricaj te vi sta hocete ali znase ko osvaja titulu....novak nema ni servis a niti igra napadacki na ovom turniru ....roger ce ga zgaziti u polufinaluu .....et toliko od meneee ...idemo roger do 7 titulee..

Black celebration in Serbia

pre 11 godina

Biti će to crni ponedeljak za naše tenisere.Šta se tiče Ane tu nemam šta puno objašnjavat glatko će da izgubi od 2 teniserke sveta popularne Aze.Viktor prolazi Novaka ali samo zbog toga što će mu ovaj pustit meč jer se Novak uplašio velikog Rogera.Novak dobro razmišlja, normalno je da izbegne taj duel nego da ga Federer ponizi.Setite se ne tako davno Madrida ista situacija samo je tu bio Tipsa umesto Viktora.

Gael

pre 11 godina

Ovo je strašno šta rade, i ko je taj lik šta stavlja žene na centralni teren, upropastiće i to malo trave što je još ostalo ima na WB puno sporednih terena pa neka tamo igraju koliko hoće.

Wllaxy

pre 11 godina

Novak ce pobediti Troickog, a Azarenka Anu. To je realno i ne treba previse ocekivati. Ali, bitno je to sto ovakav Novak, kao sto igra na ovom turniru, tesko moze do finala. Jos je gore sto ce izgubiti od Federera i izgubice prvo mesto na ATP listi. Federer najbolje zna kako se osvaja ovaj turnir(kao Rafa RG), i nece propustiti sansu za 7 Wimbldon. Zelim mu da uspe, jer je zasluzio.

Sulejman Velincanstveni No1

pre 11 godina

Kako da navijam za tog djoleta kad se ovde javno potencira srpstvo i srpski narod. Valjda u ovoj zemlji zivi i drugi narod osim vas i ako je manjina. Ja licno ne volim tog vaseg djoleta jer je veliki nacionalista kao i vecina ovde koji ostavljaju komentare...

Tanasije

pre 11 godina

Sto bih voleo da prepotentni Djokovic ispadne od Viktora, to bi bio bingo.Onda ce se videti njegov pravi karakter, jer kada pobedjuje sve je sjajno, ali kada dodju porazi, tu se vidi ko je kakav covek. A Ana, sta reci o njoj, osim da je totalni autsajder, bice pociscena sa lakih 2-0, i neka bude srecna ako je Azarenka ne pocasti kojim krompiricem.

Vukan - najveci Viktorov fan

pre 11 godina

Ko god da pobedi izmedju Viktora i Novaka svakako necu biti tuzan, ali bih bio presrecan kada bi Viktor uspeo da napravi senzaciju!

Vlada 91

pre 11 godina

Novakova i Federerova igra se ne treba uporedjivati...jer je Federer igrac cija igra se bazira na brzim podlogama a narocito njemu omiljenoj travnatoj podlozi...Novak ce imati planinu ispred finala u vidu Svajcarca,hteli mi to da priznamo ili ne Djokovic je imao dosta srece na RG-u ove godine protiv Federera...ali samo jedno je sigrno,ako do tog meca dodje,da ce to biti mec za istoriju...a ko ce pobediti to je tesko reci...na nama je samo da bodrimo naseg coveka.

Jednorog68

pre 11 godina

@Ženevljanin

Uz sve uvažavanje Vašeg mišljenja, mislim da ne treba da pravite neslane šale na račun Rafaela Nadala.

Zahvaljujem!

Nebojsa

pre 11 godina

Voleo bih,normalno da Ana pobedi, ali gledajuci njene igre prosto ne verujem, voleo bih da me demantuje.Njenu igu krasi veliko nepoverenje u sopstvene mogucnosti i zbog toga ima velike oscilacije,sa njom bi trebao biti neki psiholog koji ce joj pomoci da na psiholoskom planu ojaca.Sto se tice Novaka I Viktora,zao mi je sto se sastaju i sto ce jedan morati da izgubi.Mislim da ce Novak pobediti.

realmo

pre 11 godina

Novak ce pobediti lagano Trocikog i verovatno ce i osvojiti titulu, Federer je pokazao losiju igru bas protiv Benetoa... Sto se tice Ane, pa nazalost mislim da ce ispasti, bez obzira koliko je u pobedama Azarenka je neko u daleko boljoj formi od Ane, sto i pokazuju AUS Open, i jos koji turnir, iako je malo pala sa igrom poslednjih mesec i po, dobija Anu...

Marko

pre 11 godina

Ne mogu da shvatim ljude iz Srbije koji navijaju za Federera ili Nadala. Jedno je poštovati nečiju igru,a drugo biti protiv igrača iz svoje zemlje.

Ali u ovim komentarima su svi protiv igraca iz svoje zemlje.Zar to sto fanaticno navijaju za Novaka ne znaci da su protiv Viktora.Razumem da navijamo za Novaka kada igra protiv nekog stranca,ali sada je protivnik Viktor,pa malo umerenosti nije na odmet.Iako mislim da ce Novak pobediti,nikad ne bih napisao "Napred Nole" kad igra protiv igraca iz nase zemlje.To je po meni nepostovanje drugog naseg igraca.

sad but true.. what a waste

pre 11 godina

koji crni federer bre koja azarenka pa dali ste normalni bre ljudii sta pricate uff jedva cekam da ana i novak dobiju da vidim vase komentare sto samo baksuzirate i ocrnujete lepotu srpskog uspeha i lepotu njihovog licnog uspeha sram vas bilo bre vi ste neki srbi, citam komentare bosanca hrvata, makedonaca svi bre podrzavaju anu, za novaka da ne pricam pa vi bre ne zasluzujte da imate takve sportiste... bruka.. idemo anaa i novak demantujte ove olose(svaka cast izuzetcima koju su ovuvek podrzavali nase bisere,najbolje u svetu u ovom sportu ! )

ja

pre 11 godina

Vidim bas se raspisali ovi pljuvaci.
Iskoristili ovaj slobodan dan da izmile iz svojih rupa.
A koliko sutra morace u te svoje rupe jos nesrecniji i depresivniji.
Meni ih je iskreno zao. Mozda medicina napreduje, pa i za njih jednog dana pronadje neki lek.

dragan

pre 11 godina

Procitavsi sve komentare iznenadila me cinjenica da,navijaci Ane,Novaka i svih nasih tenisera salju komentare .na ekavici i ijekavici ,obozavaoci lika i djelaRogera,Rafe i
ostalih isklucivo komentarisu na ekavici,cak su im i imena na istoj.Wery strange i must say.Idemo nasi momci i djevojke,volimo vas i u porazu i pobjedi.

Ne razumem!

pre 11 godina

Federer najbolje zna kako se osvaja ovaj turnir(kao Rafa RG), i nece propustiti sansu za 7 Wimbldon. Zelim mu da uspe, jer je zasluzio.
(Wllaxy, 1. jul 2012 18:14)

Nije mi bas jasno cime je zasluzio da pobedi Wimbledon ove godine. Druga stvar je da se ni jedan turnir ne osvaja po zaslugama, a zasluge se bas ne sticu nakon odigranog meca ili dva na nekom turniru. Setite se samo zadnjeg Federerovog meca. Mozda je dobro zasluzio da izgubi mec. Skoro je bio pobeden a protivnik, nekome na radost a nekome na zalost, povreden.

MarkoE

pre 11 godina

Ne mogu da shvatim ljude iz Srbije koji navijaju za Federera ili Nadala. Jedno je poštovati nečiju igru,a drugo biti protiv igrača iz svoje zemlje. Pretpostavljam da su u pitanju ogorčeni ljudi kojima smeta nečiji uspeh. Federer je bio na dva poena od eliminacije od Benetoa u prethodnom meču, pa ne vidim kako je on glavni favorit za titulu. Novak na ovogodišnjem Vimbldonu igra najbolji tenis od početka godine, a Federera je dobio u oba ovogodišnja meča. Što se Ane tiče, Azarenka je favorit, ali iznenađenja su moguća. Ove godine u Madridu, Ana je imala Azarenku u šaci i ispustia je. U međusobnom skoru je 2:2, tako da nije bez šansi. Puno sreće svim našim igračima sutra!

LKbulls

pre 11 godina

@sulejman
Ja stvarno ne znam koje si ti nacionalnosti, ali po niku potenciraš da si musliman. Ja sam madjar. Imam puno prijatelja srba i hrvata, a pored toga i roma. U Subotici, mom rodnom gradu, ima jako puno albanaca, uglavnom pekari i poslastičari. Svaki albanac, kojeg ja poznajem, je veoma dobar čovek, i čisto priča srpski, a nekoliko reči (rečenica) zna i madjarski. Svi od reda su čestiti ljudi. Ja živim 20 godina u Madjarskoj, ali opet obožavam Djokovića. Ja stvarno mrzim nacionaliste, ali ako ih nagde ima u manjini, onda je to baš B92 (naročito teniski forum). Ako neko apsolutno nije nacionalista od naših sportista, onda je to baš NOVAK ĐOKOVIĆ! Ja ga obožavam odavde iz Pešte, kao rođeni Vojvodinac, i obožavam njegove "ispade", kao na primer kada je promenio "dres" sa Ljubičićem (isto LJUDINA), ili kada je na grešku organizatora, koji je rekao "Djoković iz Hrvatske", odgovorio "izvinite, ja nisam iz Hrvatske, nego iz Srbije, ali nema veze sve je to isto". Pored svega toga, Nole je ubedljivo najkorektniji igrač, koji UVEK priznaje na svoju štetu grešku sudije. On je taj, koji je najkorektniji, kada izgubi. Ok, ponekad je malo "lud" kada pobedi, ali to je samo onaj prepoznatljivi Balkanski mentalitet (koji ja lično isto volim). Istina je, da mi se nije svidelo, kada je pokazivao tri prsta, ali to poodavno ne čini. Iako još dan danas ne znam šta to tačno znači, to mi se učinilo malo kao "nacionalistički".... drugi deo sledi

čečvrčak

pre 11 godina

@roger
Do Vašeg mišljenja mi nije nimalo stalo, ali bih Vam preporučio da, na uštrb sati provedenih bezidejno za računarom, probate da usvojite neko, za Vas novo, a inače elementarno znanje iz srpskog jezika. Vaša nepismenost užasava!

pera:PP

pre 11 godina

Koliko god ste veliki Rodzerovi fanovi, morate da budete realni i da priznate sebi da ce Federer jako tesko proci Novaka. Iako je izgubio prvi set od veoma raspolozenog Stepaneka, Djkovic ga je razbio u naredna 3, odigrao je kao Federer u najboljim danima (pogledajte snimke kada je Federer osvojio svoju drugu titulu na Vimbldonu, i uporedite sa Noletovom igrom). Djokovic, ako ovako nastavi , lagano ce dobiti Federera u 3 seta i imace priliku za novu titulu. Nadam se finalu Djokovic-Mari, koliko god da Mari folira, on je jako kvalitetan i neosporno talentovan teniser i moze mnogo, to finale bi verovatno dobio Novak posto Mari ili bilo koji igrac iz drugog dela kostura se tesko moze snaci u finalu, i to jos protiv prvog tenisera sveta. Pozdrav svima.
P.S.- budite realni ;)

Ženevljanin

pre 11 godina

Na centralnom jedan sigurno dobijamo, jedan 100% gubimo, a u jednom meču tipujem 1 ili 2.:-)

Nedavno sam napisao da ćemo, što se tiče prognoze za pobednika WB, biti pametniji na kraju prve nedelje. Pa evo: Na početku turnira verovao sam da je Nadal blagi favorit. Sada ću se korigovati u stilu Marka Tvena koji je (videvši sopstvenu čitulju u novinama) izjavio: "vest o mojoj smrti je preterana..." Smatram da su Rafine šanse da osvoji pehar bitno smanjene.:-)
A sad sasvim ozbiljno: igrama u prvoj nedelji Novak Đoković me je ubedio da je kandidat broj 1 za pobednika Vimbldona 2012., a to bi za mene bio i da je Rafa još u igri.

Ratko Jevtovic

pre 11 godina

Wery strange i must say.
(dragan, 1. jul 2012 21:58)

Dragi Dragane,
Citam i saljem komentare poslednjih nekoliko godina na B92. Ima svega i svacega ali me bas onako boli kad vidim kako mnogi, eto ukljucujuci i Vas, koristi engleske postapalice, valjda misleci ta do daje lep, "dodatni" utisak i smisao. Ovako, sa daljine i ziveci u engleskom govornom podrucju, to je prilicno tuzno i vec sam se obracao nekolicini, siguran sam, veoma dobronamernih citalaca, pa se evo obracam i Vama. U ovom slucaju cak ste i VERY pogresno napisali, pa bas izgleda poprilicno lose. Mnogo je lep nas jezik i steta je da ga kvarimo tudjim postapalicama.

Inace, divno je da svet ima priliku danas da vidi troje nasih na centralnom terenu. Za Novaka ocigledno niko i ne brine, ukljucujuci i mene a za Anu: "Ajdeee!!!" Sretno do nove pobede!
Puno pozdrava iz Perta, Australija

Бетелгез

pre 11 godina

@Black celebration
Комшо, за недељу дана биће "Black celebration in Croatia" када Ноле освоји нову титулу, али не за све, само за хејтере.
Поздрав!
P.S.Gugl translejt je čudo, iskoristi ga!

Shomy Red Devil

pre 11 godina

Sulejmane ovo je Srbija tako da ne vidim sta tebi tu nije jesno.Necemo valjda ovde o manjinama da pisemo...Ako ne volis Djokovica nemoj ni da se javljas ovde!!!Napred nasi :)))

koča

pre 11 godina

(Gael, 1. jul 2012 14:27)
???-Ti mora da si neki navijač, ne kapiram odakle kod mladih ovakvi stavovi.
A ovi što se pale na Federera sigurno nisu gledali ni jedan njegov meč u zadnjih mesec-dva.

...

pre 11 godina

sada sam definitivno siguran,da ove provokacije postavljaju admini,jer sam pljuvace malo vise potkacio,vec u 2 neobljavljena komentara,dok na nekim vestima mogu se videti i neke ruzne reci... Sad cu da budem blag, .!. svim negativcima

Evolucija

pre 11 godina

Zaista veliki zaokret u vasim analitickim sagledavanjima, posle samo desetak dana...Novak li je na to uticao, raspad Nadalove igre, Federerove godine ili klizava vimbldonska trava? Verujem da se jos neki analiticari, koji su pomno sagledavali sve aspekte teniskog predvimbldonskog trenutka, sada iznenadjeno ceskaju po glavi. A bas su zeleli realno proceniti kako su Nadal i Federer na osnovu minulog rada i trenutne forme najveci favoriti. Sto bi rekao nas uspesni predstavnik na Evroviziji: "vise srece drugi put" (u procenama).

Lazarenko

pre 11 godina

(Black celebration in Serbia, 1. jul 2012 17:14)

Brate, ni minus ti nisam lupio, i to mora da se zasluzi. Mozes ti to mnogo bolje, ajde skoncentrisi se, molim te.

LKbulls

pre 11 godina

...drugi deo (pošto sam prešao 1500 karaktera)
Ja iz Pešte kao madjar pratim sve mečeve u prvom redu Noleta i Ane, pa i pišem komentare, i nemam apsolutno nikakav osećaj, da tu pišu neki "nacionalisti". Poneki pišu ovde svašta, ali oni uglavnom pišu gramatički kao neko, ko je završio max. 4 razreda osnovne, pa me ionako ne zanimaju.

Sale

pre 11 godina

@Jednorog68
Meni je fora Zenevljanina skroz kul. Slatko sam se nasmejao. Finog humora fali svugde a narocito na ovom sajtu koji je posvecen tako "ozbiljnoj" temi kao sto je tenis.
Opusti se i uzivaj u danasnjim mecevima. Vratice se tvoj Rafica na Vimbldon jaci nego sto je ikada bio pa cemo onda svi zajedno da uzivamo u njegovim majstorijama.

Milanka, KM

pre 11 godina

Ovo je lepa vest za sve ljubitelje tenisa. Meni je Vimbldon najfantasticniji od svih turnira i ne propustam da gledam sve meceve nasih teniskih musketara i musketarica. Voleo bih da Ana pobedi danas sto bi joj dalo jos veci motiv za dalje napredovanje. Viktorija je fantasticna igracica ali je mislim u blagom padu forme. Ako Ana igra sa dobrom dozom sampouzdanja mislim da moze da dobije Azarenku u tesnom mecu.
Sto se tice Noleta i Viktora, mislim da su Noletove sanse mnogo vece i da bi njegov poraz bio veliko iznenadjenje. Viktor mora da izadje na teren skoncentrisan. Ako mu servis dobro krene od pocetka Nole moze biti u velikom problemu. Ko god da pobedi, pobedice zasluzeno.
Ajmo nasi teniseri i teniserke.