Partizan na skeneru B92.net: Odbrana odradila posao, napad – jalov i bezidejan!

Jedan od najlošijih “večitih” derbija u poslednjih nekolilo godina.

Izvor: Petar Tadiæ

Nedelja, 01.03.2020.

20:21

Partizan na skeneru B92.net: Odbrana odradila posao, napad – jalov i bezidejan!
Photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Malo fudbala, mnogo prekida – na obe strane terena.

Partizan je bio daleko od onog izdanja iz jesenjeg dela sezone kada je pobedio Zvezdu 2:0.

Svega tri šuta, od toga jedan u okvir gola koji i nije bio velika pretnja.

Očigledno da je Stankoviću i Miloševiću najvažnije bilo da sačuvaju mreže i u toj nameri su uspeli.

Vladimir Stojković: Najbolji igrač Partizana u prvom poluvremenu. Stojković je imao nekoliko dobrih intervencija i bez greške je odradio posao u prvih 45 minuta. U drugom poluvremenu nije imao mnogo posla, a u 95. minutu je umalo bio tragičar kada je pogrešio blizu korner zastavice.

Slobodan Urošević: Zvezda nije imala mnogo napada po levom boku, bilo ih je svega nekoliko i Urošević je dobro odradio posao. Nije bio mnogo aktivan u napadu. Dobar u drugom poluvremenu, Zvezda je malo napadala po levoj strani.

Strahinja Pavlović: Mladi štoper odigrao je veoma dobro u prvih 45 minuta. Bio je dobar u skok igri, jak u duelu... U drugih 45 minuta imao je manje posla i generalno je odigrao dobar meč.

Bojan Ostojić: Dobra igra i Ostojića na meču. Nije radio ono što ne zna, bio je siguran u skoku i Boaći i Vukanović se nisu mnogo naigrali.

Nemanja Miletić: Stvarao mu je dosta problema mladi Gavrić. Pored toga nije bio ni mnogo aktivan u napadu, kao što zna da bude. U drugom periodu je bio nešto aktivniji u napadu, a sve zbog manjeg pritiska Zvezdinih krilnih igrača, pre svega Gavrića.

Bibras Natho: U prvom poluvremenu nije bio na svom nivou. U drugom je bio nešto konkretniji i u 63. minutu je zapretio udarcem sa ivice kaznenog prostora. Lopta je otišla malo pored stative. Nije imao one svoje prepoznatljive lopte.

Saša Zdjelar: Zdjelar nije bio mnogo primetan, ali i nema takvu ulogu. Vodio je veliki borbu na sredini terena, nije mnogo grešio i uglavnom je imao defanzivne zadatke, koje je veoma dobro odrađivao.

Takuma Asano: Japanski fudbaler nije se video mnogo na terenu u prvom periodu igre. Asano nije imao svoje karakteristične prodore i bio je prilično neprimetan. Ni u drugom poluvremenu nije briljirao, njegova slaba partija.

Sejduba Suma: Uz Sadika je bio najaktivniji fudbaler crno-belih u prvih 45 minuta. Dosta puta je bio na zemlji, pretrpeo je dosta udaraca i u 75. minutu zamenio ga je Šćekić.

Lazar Marković: Baš kao i Asano – neprimetan na terenu. Marković je najopasniji kada ima loptu u nogama, a u prvom periodu igre je nije imao mnogo puta. Milošević ga je zamenio na poluvremenu.

Umar Sadik: Trudio se napadač Partizana, ali je dosta i grešio tokom prvog poluvremena. Malo smo videli od Sadika u drugih 45 minuta. Imao je jedan pokušaj kada je želeo da iznenadi Borjana, ali je šutirao pored gola. U 86. minutu zamenio ga je Matić.

Filip Stevanović (od 46. minuta): Nije mnogo pokazao mladi fudbaler, imao je nekoliko pokušaja i to se uglavnom završavalo neuspešno.

Aleksandar Šćekić (od 75. minuta): Uneo je dodatnu čvrstinu, a dobio je i žuti karton.

Bojan Matić (od 86. minuta): Nije uspeo mnogo za kratak period na terenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: