Kako smo "osetili" Sergeja u Oslu?

Posle bitke lako je biti general, kaže naša narodna poslovica.

Izvor: MS

Petak, 09.10.2020.

08:26

Kako smo
EPA-EFE/Fredrik Varfjell

Međutim, činjenica je da ste na stranicama portala B92.net, nekoliko sati pre utakmice Norveške i Srbije u Oslu, mogli ste da čitate najavu partiju reprezentativne kartijere veziste Lacija.

U tekstu "Telefon je u ruci - čeka se SMS" praktično smo uputili poziv Sergeju da odigra onako kako već to radi u Laciju tri sezone i zašto je jedan, ako ne i najbolji, vezista Serije A.

A kad smo kod vojnih zvaničnika onda je simbolika i to što je Sergeju nadimak u Italiji "Serđente" (narednik)... Sergej nam se odužio na najbolji način, iako je meč počeo sa klupe.

"Kao što verovatno svi mi jedva čekamo SMS početkom meseca za 'popravljanje' bankovnog računa, tako i Srbija čeka 'pravog' Sergeja Milinković-Savića.

Još od Mundijala u Rusiji 2018. godine kada je dirigovao u pobedi nad Kostarikom (1:0).

"Serđente" voli derbije, što je dokazao u Italiji igrajući za Lacio, pa je ovo idealna prilika da pokaže zašto se dovodio u vezu za izlazni transfer od preko 100 miliona evra", pisalo je u tekstu.

Dirigent Tadić

Foto: FSS
Takođe, naglasili smo da se ta bitka dobija u veznom redu, apostrofirajući da će u mnogome zavisiti meč od Dušana Tadića.

Kapitena Ajaksa je nosio tim, razigravao, "pakovao", ali i imao "zid" iza sebe u neumornom Nemanji Gudelju i Nemanji Maksimoviću.

Kakav su tek oni lavovski posao uradili da bi Tadić dobio priliku i bio "ležerniji" u poslednjoj trećini terena.

Na kraju je lucidno ostavio "tacnu" Sergeju, kada se mnogi ne bi odlučili za taj potez...

EURO na vidiku

EPA-EFE/Fredrik Varfjell
Srbija je odigrala jedan od najboljih mečeva poslednjih godina i pregrmela Oslo.

Ostalo je da završi posao protiv Škotske u Beogradu, a onda sa ovakvom igrom ima čemu da se nada na najvećoj evropskoj smotri protiv Engleske, Hrvatske i Češke.

Dugo čekani SMS je stigao.

Neka na Ostrvo ode "ful paket" sa Mitrovićem, Tadićem, Lazovićem, Đuričićem...

Miloš Simanović

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: