Miloš Ljubisavljević

Rat Zvezde i Budućnosti, "krem" EL u Beogradu i FIBA prozori

Dok su se ljudi na Baltiku krstili kako je jedan čovek ubacio 49 poena, ovde kod nas na Jadranu su se čudili koliko se međusobno mogu prepucavati dva najjača kluba u regionu. Treći su se pitali šta se dešava sa "Orlovima" kad igraju protiv Nemaca, a četvrti prozivali Nikolu Jokića što se Srbiji nije odazvao. Za sve to vreme, Beograd je bio centar evropske košarke tokom maja, ali Željko Obradović u svom gradu nije doživeo da uzme desetu titulu prvaka Evrope.

Krstajić, "slepilo" Briha i Zvezdin san zvani Liverpul

Simpatični su mi letos bili Panamci, gube 6:0, daju gol i raduju se kao da su ga spakovali u finalu Svetskog prvenstva. Mi u Srbiji već posle Kostarike nismo delili isto raspoloženje, jer se potajno uvek nadamo da prolazimo grupu. Kako se to nije desilo, okrenuli smo se klubovima, gde nas ove jeseni Zvezda nije razočarala svojim igrama u Ligi šampiona. Naprotiv.

Miloš Ljubisavljević ponedeljak 24.12. 15:00 Komentara: 41

Veni, vidi, al’ ne i vici

Kada bi postojala Liga šampiona koja bi se igrala samo na beogradskoj "Marakani", Crvenoj zvezdi bi se smešila druga faza takmičenja. Ovako će morati da pričeka dok treneri i stručni štab ne uspeju da naprave formulu po kojoj bi njeni fudbaleri bili konkurentniji u gostima nego sada. Ili da dovedu još dva Marka Marina.

Miloš Ljubisavljević četvrtak 29.11. 19:15 Komentara: 50

Nikad slabiji Arsenal, Napoli, Liverpul

Liverpul je možda krojen za osvajanje Lige šampiona, samo to izgleda niko nije javio Milanu Pavkovu. Retko lepo veče je viđeno na stadionu "Rajko Mitić" i nešto što sam mislio da nikad neću doživeti. Da 300.000 evra Pavkova "udari" na 80.000.000 Van Dajka i pobedi? Pa neverovatno!

Džabe, brate, mnogo su brzi

Crvena zvezda je u Liverpulu poražena sa 4:0, strah da bi mogla poslužiti Parižanima i “redsima" za poboljšanje statistike se ostvario i nije lako oteti se mišljenju da ćemo takve stvari morati da trpimo i u narednim godinama, ko god nam od klubova igrao u Evropi.

Miloš Ljubisavljević četvrtak 25.10. 14:25 Komentara: 230
strana 1 od 5 idi na stranu