Zoran Kecman

Krojfovi unučići

Kada se podigao dim sa četvrtfinalnog bojišta u Ligi šampiona, šta je na njemu ostalo? Ajaks, Totenhem, Liverpul, Barselona. Sinonimi i varijacije eksplozivnog, brzog fudbala. Kakva pobeda najlepše igre! Oda totalnom fudbalu.

Zoran Kecman petak 19.04. 12:30 Komentara: 31

Ole, Ole, Mesi, Mesi

Sudar Mančester junajteda i Barselone apsolutni je hit četvtfinala Lige šampiona. Pitanje je samo jedno, da li će norveški “toreador” sa crvenim plaštom u rukama umeti da pronađe rešenje za nezaustavljivog Lionela Mesija, koji se posle 11 godina vraća na Teatar snova. Ili recept u globalu, za Barselonu?

Zoran Kecman sreda 10.04. 14:00 Komentara: 60

Liverpul ili neodoljiva lepota napadanja

Rizikujem mnogo, ali reći ću, Liverpulovom prokletstvu godina bez titule u Premijer ligi, došao je kraj. Već sada, sa poslednjeg stepenika 2018. sa “Kopa” se vidi brisan prostor i ciljna ravnina. Ovaj furiozan nalet više niko i ništa ne može da zaustavi.

Zoran Kecman nedelja 30.12. 11:10 Komentara: 108

Novakov povratak, zlatni skok Ivane, "tajfun" iz Bileće

Godina koja polako ističe donela nam je obilje sportskih radosti. Srpski sportisti su i u proteklih 12 meseci imali šta da kažu na terenima širom sveta, tako da se može reći da smo imali prilično uspešnu godinu u kojoj su se izdvojili rezultati Novaka Đokovića u tenisu, Ivane Španović u atletici, te Tijane Bošković iz grupe naših zlatnih odbojkašica.

Zoran Kecman petak 28.12. 10:50 Komentara: 6

Kada je i Fergusonu smešno

Mančester junajted je sada samo div od papira. Klub sa "Old Traforda" je fudbalski u potpunom rasulu, imperija puca po šavovima na sve strane i kako stvari stoje, ovo je kriza koja se neće tek tako zaustaviti. Ova sezona otkrila je svu golotinju kluba koji je vladao Premijer ligom u proteklih dve i po decenije.

Zoran Kecman sreda 5.12. 12:15 Komentara: 50
strana 1 od 2 idi na stranu