Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 15.09.2014.

20:18

“Hvala što dajete mesece Srbiji”

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas zahvalio se posle srebra na Mundobasketu košarkašima na tome što godišnje poklanjaju dva meseca Srbiji.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Reprezentacija Srbije osvojila je srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Španiji, pošto je u finalu poražena od Sjedinjenih Država sa 129:92.

Hvala vam na trudu koji ste uložili, hvala vam što svake godine poklanjate dva meseca svog života Srbiji. Znam da biste se posle teških sezona odmarali, ali ipak prolazite pripreme sa reprezentacijom”, rekao je Đilas.

Đilas je istakao da je Srbija ponovo pokazala da je zemlja košarke.

Pokazali smo da je Srbija košarkaška zemlja, ostvarujemo sjajne rezultate u svim kategorijama. Hvala Vladi Srbije što je poslala ovaj čarter po nas. Kada smo išli u Španiju morali smo sami da platimo let iz Beograda”, naglasio je Đilas.

Potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije Dejan Bodiroga istakao je da su svi ponosni na košarkaše.

Ovo je fantastičan uspeh, ne samo rezultat, već način na koji smo stigli do njega. Momci su pokazali patriotitam, kvalitet i karakter. Imali su pravi odnos prema dresu reprezentacije, svi smo ponosni na njih”, rekao je Bodiroga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve