Nova vest
Košarka

Nedelja, 14.09.2014.

23:48

Radnički čestitao srebrnim ‘orlovima’

Košarkaški klub Radnički među prvima je čestitao košarkaškoj reprezentaciji osvajanje srebrne medalje na Svetskom prvenstvu u Španiji.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Srpski košarkaši osvojili su srebro na Mundobasketu pošto su u finalu poraženi od Sjedinjenih Država sa 129:92 u Madridu.

Trojica reprezentativaca igrala su prošle sezone u Radničkom, a Kragujevčane je vodio pomoćnik Aleksandra Đorđevića Miroslav Muta Nikolić.

Košarkaški klub Radnički upućuje najsrdačnije čestitke selektoru Đorđeviću, svim njegovim saradnicima i zlatnim košarkašima Srbije za osvajanje srebrnog odličja i ulazak u istoriju srpske košarke.

Svi zajedno ste ponos Srbije! Osvojena srebrna medalja na Svetskom prvenstvu u Španiji 2014. godine koju donosite u našu otadžbinu sija zlatnim sjajem.

Posebno nas ponosnim čini što su Stefan Birčević, Nikola Kalinić, Stefan Jović, kao i Miroslav Muta Nikolić i Mladen Mihajlović, članovi KK Radnički u prošloj sezoni, dali svoj doprinos povratku nacionalne košarke na najvišu planetarnu kotu koja joj pripada”, stoji u čestitki Radničkog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve