Nova vest
Košarka

Subota, 06.09.2014.

15:43

Teodosić: Pobediće naša želja

Plejmejker Srbije Miloš Teodosić jedva čeka da počne utakmica sa Grčkom u osmini finala Svetskog prvenstva.

Izvor: Tanjug

Autor:Tanjug

Default images

"Očekujem još neizvesniji duel od onog u pripremama i očekujem da sada pobedimo. Pokazali smo u ovih pet utakmica borbenost i timski duh. Kvalitet nije na njihovoj strani, mislim da smo tu izjednačeni. Mislim da će naša želja pobediti. Postoji nervoza, ne bi bilo normalno da ne postoji dan pred utakmicu. Jedva čekamo da ovaj dan prođe i da sutra zaigramo", rekao je Teodosić.

"Očekuje nas težak i neizvestan duel. Grci su do sada bez poraza. Dugo su zajedno i igraju kao pravi tim. Biće mnogo teško", dodao je Teodosić.

Košarkaši Srbije i Grčke potukli su se tokom jedne pripremne utakmice pre tri godine, pa su novinari pitali Teodosića da li ima možda posebnih emocija zbog toga.

"Naravno da ima emocija jer je osmina finala Svetskog prvenstva. Tu tuču sam zaboravio odavno. Nema potrebe da se prisećamo ili razmišljamo o tome uopšte", rekao je Teodosić.

Srpski plejmejker je ostavio dubok trag u grčkoj košarci, jer je u dresu Olimpijakosa proglašen za najboljeg evropskog igrača.

"Imam prijatelje u grčkoj reprezentaciji, ali ta prijateljstva ovaj put ostavljam po strani", rekao je Teodosić.

Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da je meč sa Grčkom finale za našu reprezentaciju. "Orlovi" su u subotu imali prvi trening u Madridu.

Srbija i Grčka igraju u nedelju u Madridu od 18 časova.

Analizu igre reprezentacije Grčke možete pročitati u tekstu Saše Ozma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve