Đorđević: Mislili su da sam lud

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da su njegovi igrači i saradnici mislili da je "lud" kada je preuzeo nacionalni tim i postavio ciljeve.

Izvor: Beta

Utorak, 16.09.2014.

08:24

Default images

Srbija je potala vicešampion sveta, iako je većina sportske javnosti sumnjala u uspeh reprezentacije na takmičenju u Španiji.

"Nešto sam video, verovao sam u njih, i cilj mi je bio da ih ulovim da pokažu kvalitet koji imaju, znanje, srce... I eto, tu su momci sa zlatnom medaljom, ovaj: srebrnom", rekao je Đorđević.

Đorđevićev pomoćnik Miroslav Nikolić kazao je da je selektor "težak za rad".

"Saša je težak za rad, zahtevan, perfekcionista. Kada smo pripremali neku utakmicu rekao sam mu: Saša, pa ne možemo da dobijemo 100:0, moraju i oni neki koš da daju", kazao je Nikolić.

Kapiten Nenad Krstić rekao je da je njegova reprezentacija posle grupne faze postala tim.

"Odigrali smo u grupi onako... Kliknulo nam je nešto posle i preko noći smo postali tim. Ne znam šta se desilo, ali svi smo disali kao jedan, ovo u finalu se ne računa. Pokazalo se još jednom da tim igra i pobeđuje, ne individualci. U roku od par dana smo postali tim",
rekao je Krstić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: