Nova vest
Fudbal

Sreda, 30.06.2010.

21:23

Keiroš upozorio "slomljenog" Ronalda

Selektor Portugala Karloš Keiroš rekao je da Kristijano Ronaldo mora mnogo bolje da igra, ako ne želi da izgubi mesto u startnoj postavi nacionalnog tima.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Portugal je takmičenje završio porazom od Španije u osmini finala, a Ronaldo je na turniru postigao samo jedan gol, protiv Severne Koreje.

Ronaldo je rekao da "slomljen" zbog eliminacije sa Mundijala, i na neki način za poraz okrivio selektora.

“Slomljen sam, frustriran i nezamislimo tužan. Kako da objasnim poraz? Pitajte Karlosa Keiroša”, rekao je Ronaldo koji je u jednom trenutku meča protiv Španije bio iznenađen izmenama Keiroša i bez ideje kako ekipa treba da igra u nastavku.

Posle je objasnio pominjanje selektora.

“Spomenuo sam Keiroša jer je u tom trenutku imao konferenciju. Nisam bio u poziciji da objasnim šta se desilo. I ja sam ljudsko biće, i kao i svako drugo patim i imam pravo da budem sam. Znam da sam kapiten, svestan sam svoje odgovornosti”, rekao je igrač Real Madrida.

Njegova izjava, ipak, nije naišla na simpatije selektora Portugala, koji nije zadovoljan nastupom fudbalera Real Madrida.

"Pročitali smo njegovu izjavu. Mi ne želimo da budemo prijatelji sa fudbalerima. Pojedinac ne sme da stavi svoje interese ispred reprezentativnih", rekao je Keiroš.

"Portugalu je potreban Ronaldo, ali i Ronaldu je potreban Portugal. Ako neko ne želi da nosi nacionalni dres, onda ne bi ni trebalo da igra za reprezentaciju", dodao je Keiroš koji je sa Ronaldom radio i u Mančester junajtedu dok je bio pomoćnik Aleksu Fergusonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve