Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.06.2010.

19:25

Hicfeld: "Istorijska pobeda"

Selektor fudbalske reprezentacije Švajcarske Otmar Hicfeld rekao je je njegova ekipa protiv Španije zabeležila istorijsku pobedu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Ovo je istorijska pobeda na koju je Švajcarska čekala gotovo 105 godina. Napravili smo veliki korak ka osmini finala. Trebalo bi da ostanemo smireni, u sledećem kolu protiv Čilea biće nam teže", rekao je Hicfeld.

Strelac jedinog gola na utakmici Želson Fernandes izjavio je da još nije svestan uspeha.

"San je postao stvarnost. Ponosan sam na celu ekipu, verujem da je i zemlja ponosna na nas. Uprkos velikoj pobedi, moramo da ostanemo sa obe noge na zemlji i ne smemo da zaboravimo da nas čekaju još dve utakmice u grupi".

Selektor reprezentacije Španije Visente del Boske ocenio je da je njegovoj ekipi nedostajala koncentracija u završnici akcija.

"Pokušali smo na sve moguće načine da postignemo gol. Nedostajalo nam je završno dodavanje, nismo bili koncentrisani pred protivničkim golom. Ostale su nam dve utakmice u grupi i moramo da dobijemo obe kako bi išli dalje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve