Nova vest
Fudbal

Subota, 05.06.2010.

18:44

Stiv Neš - novinar u Južnoj Africi

Voli fudbal i rođen je u Južnoj Africi, to je dobitna kombinacija koja je preporučila portalu CBSsports.com da Stiva Neša akredituje za Svetsko prvenstvo u JAR.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Plejmejker Finiks Sansa vlasnik je kompanije za video-produkciju „Meathawk“, a postignut je dogovor da Neš CBSsports-u šalje video-materijal sa lica mesta. Dvostruki osvajač MVP trofeja u NBA ligi poslaće osam video-snimaka, a čitaocima će pružiti i brojne fotografije iz Južne Afrike.

„Taj projekat sa CBSsport.com spaja dve moje strasti ne računajući košarkaški teren, a to su divna internacionalna igra poznata kao ’fudbal’ i video-produkcija. Radujem se tome što ću snimiti neke upečatljive detalje iz Južne Afrike i što ću navijačima pružiti jedinstven i ponekad šaljivi pogled na Svetsko prvenstvo“, izjavio je Neš.

Kanadski košarkaš rodio se pre 36 godina u Johanezburgu, veliki je navijač Totenhem Hotspursa, a delom je i vlasnik fudbalskog kluba Vankuver, koji će naredne sezone igrati u američkoj MLS ligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve