Nova vest
Košarka

Subota, 31.08.2013.

19:04

Evrobasket: Dođite na vreme i trezni

Organizatori Evropskog prvenstva objavili su uputstva za gledaoce, koji bi trebalo da na utakmice dođu na vreme, a tokom njihovog trajanja da ne piju alkohol.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ulaznice za svaku utakmicu Eurobasketa će biti lične, a redari će nakon svake utakmice isprazniti salu. Ulazak u nju će biti moguć 15 minuta pre početka.

Svaki gledalac će pri ulasku biti pregledan detektorom, a u salu će biti zabranjen ulazak sa, između ostalog, kišobranima, uvredljivim transparentima, profesionalnim foto aparatima i kamerama.

Biće zabranjeno i unošenje zastava na motkama, plastičnih flaše i druge stvari koje ne spadaju u rekvizite za sportsko navijanje.

Parkiranje u okolini sportskih sala će biti dozvoljeno samo na za to odredjenim mestima odnosno zvaničnim parkiralištima.

Gledaoci se upozoravaju da ulaznice kupuju samo kod ovlašćenih prodavaca. Prvenstvo će obezbedjivati oko 500 redara i 750 policajaca.

Evrobasket u Sloveniji na programu je od 4. do 22. septembra. Naša reprezentacija nalazi se u grupi sa selekcijama Makedonije, Bosne i Hercegovine, Litvanije, Crne Gore i Letonije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve