Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 23.09.2013.

21:28

Parker: Hvala Popoviću što igram za Francusku

Najbolji igrač Evrobasketa Toni Parker zahvalio se svom treneru iz San Antonio Sparsa što ga pušta da igra za Francusku i podržava u tome.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Parker je sa prosekom od 19 poena, 3,3 asistencije i 2,1 skok bio najbolji igrač EP, a poebno je blistao u najvažnijem meču, polufinlu protiv Španije sa 32 poena i 6 skokova.

"Volim da igram za svoju zemlju, osećam se veoma ponosno. Imam sreću da se nalazim u najboljoj organizaciji na svetu, a to su San Antonio Sparsi koji me puštaju da igram", rekao je Parker.

"Trener Popović me je prvi zvao posle četvrtfinala i polufinala. Poželeo mi je sreću pošto je znao koliko očajnički želim zlato. Davao mi je savete. Ali, najviše od svega, zahvalan sam mu što me pušta da igram za svoju zemlju. Sada idem u trening kamp sa zlatnom medaljom", dodao je Parker u izjavi za "Žurnal".

Spekuliše se da bi on mogao da propusti naredno Svetsko prvenstvo, 2014. godine u Španiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d