Sanja Torov

Olimpijske ceremonije - patetika i moć

U nedelju, 24. avgusta, svečano su zatvorene 29. Olimpijske igre u Pekingu. Pored sjajnih sportskih dostignuća, izmerenih stotinama svetskih, olimpijskih i kontinentalnih rekorda, Igre će ostati upamćene po ceremonijama otvaranja i zatvaranja.

Sanja Torov sreda 27.08. 02:45 Komentara: 0

Klizanje: U Zagreb po medalje

Najbolji evropski klizači takmiče se u Zagrebu od 22. do 28. januara na šampionatu kontinenta. Za trofeje će se u hrvatskom glavnom gradu boriti oko 150 klizača iz 41 države, uključujući i jednu predstavnicu Srbije.

Sanja Torov sreda 23.01. 17:10 Komentara: 2

Umetničko klizanje na azijskom terenu

Svetsko prvenstvo u umetničkom klizanju, koje je tokom prošle nedelje održano u Tokiju, donelo je dominaciju takmičara iz Azije. O viđenom na japanskom ledu i novim tendencijama u svetskom klizanju piše Sanja Torov.

Sanja Torov ponedeljak 26.03. 03:04 Komentara: 3

Klizanje: Borba nove generacije

U vreme Milke Babović, Sande Dubravčić, Tomislava i Željke Čižmešije umetničko klizanje bilo je u centru pažnje domaćih medija. U međuvremenu je potpuno palo u drugi plan, pa nismo ni svesni da je u SAD klizački program ZOI bio gledaniji od finala NBA. U Tokiju 20. marta počinje Svetsko prvenstvo, a velike promene u klizačkom sportu predstavlja vam Sanja Torov.

Sanja Torov nedelja 18.03. 06:24 Komentara: 14