Nova vest
Fudbal

Nedelja, 08.07.2018.

10:35

Kolinda zaigrala pored Infantina, pa u svlačionici, Vida kao Šaćiri

Fudbaleri Hrvatske ostvarili su ogroman uspeh plasmanom u polufinale Svetskog prvenstva, a u slavlju u svlačionici priključila im se i predsednica države Kolinda Grabar Kitarović.

Izvor: B92

Autor:B92

Kolinda zaigrala pored Infantina, pa u svlačionici, Vida kao Šaćiri
Foto: Getty images

Grabar Kitarović je meč posmatrala iz lože u društvu predsednika FIFA Đanija Infantina i premijera Rusije Dimitrija Medvedeva, da bi nakon pobede Hrvatske nad Rusijom na penale sišla u svlačionicu njene reprezentacije.

Ovaj put se nije grlila sa polugolim igračima, već je u dresu Hrvatske pevala i skakala zajedno s njima. Prethodno je zaigrala pored Infantina i Medvedeva.

U međuvremenu, defanzivac Hrvatske Domagoj Vida, strelac jednog gola protiv Rusije (2:2) je sa bivšim reprezentativcem Ognjenom Vukojevićem provocirao Ruse na društvenim mrežama povicima "Slava Ukrajini!"

Vida i Vukojević su svojevremeno igrali za kijevski Dinamo, a Vukojević je na snimku poručio da je Hrvatska pobedila "za Ukrajinu i Dinamo".

Ovaj gest umnogome podseća na provokacije švajcarskih reprezentativaca Đerdana Šaćirija i Granita Džake na meču sa Srbijom.

Videćemo da li će FIFA reagovati na ovaj snimak i kazniti reprezentativca Hrvatske zbog političkih poruka i provociranja rivala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

145 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve