- Rusija 2018 -

Hrvati 'krilima Oluje' najavljuju 'oluju' u Rusiji

Ministarstvo odbrane Republike Hrvatske objavilo je na zvaničnom Youtube kanalu video podrške reprezentaciji Hrvatske, a jedna rečenica privukla je posebnu pažnju u regionu.

Srbija, Hrvatska, Svet
Podeli
YTSS@MORH Ministarstvo obrane Republike Hrvatske
YTSS@MORH Ministarstvo obrane Republike Hrvatske

Rusija – Hrvatska

Rusija pobeđuje – kvota 3,60, Hrvatska pobeđuje – kvota 2,25, biće nerešeno posle 90 minuta – kvota 3,00. A možda je najsigurnije probati sa 0-2 gola s kvotom 1,44. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Rusija – Hrvatska.

Švedska – Engleska

Retko ko ih je očekivao u polufinalu, a jedna od ove dve reprezentacije će se tamo naći. Kvota da će to biti Švedska je 4,20, Engleska 2,00, a da će meč otići u produžetke 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Švedska – Engleska.

U spotu pod nazivom "Jedno srce, jedna duša, jedna Hrvatska" pripadnici hrvatske vojske pružili su podršku 'Vatrenima', koji će igrati protiv domaćina Rusije za plasman u polufinale Svetskog prvenstva.

Ipak, ono što je rekao rekao jedan od vojnih pilota posebno se ističe.

"Krila 'Oluje' za fudbalsku oluju".

'Oluja' je akcija u kojoj je 1995. godine ubijeno više od 2.000 Srba, a preko 200.000 proterano iz Hrvatske.

Utakmica između Rusije i Hrvatske igra se od 20 časova na stadionu u Sočiju, dok je je jedini preostali četvrtfinalni okršaj između Švedske i Engleske na programu od 16.00 u Samari.

Vesti

Katar(za)

Ako sada uložite deset evra, u decembru 2022. godine možete da podignete 810 ukoliko Srbija postane prvak sveta! Ali, znamo da niste ludi da bacate pare, tako neka ostane samo zabeleženo da su „Orlovi“ ostavili mnogo bolji utisak na kladioničare nego na navijače u Srbiji, jer ih oni tretiraju kao 18. favorita za osvajanje Mundijala u Kataru.

Vesti nedelja 22.07. 13:00 Komentara: 54
strana 1 od 57 idi na stranu