Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 28.06.2018.

19:30

Tunis slavio posle preokreta, Panama najgora ekipa Mundijala

Reprezentacija Tunisa savladala je Panamu 2:1 (0:1) posle preokreta u meču bez rezultatskog značaja poslednjeg kola grupe G. Uživo prenos meča mogli ste pratiti na našem LIVE BLOGU, dok je duel za prvo mesto Engleske i Belgije bio ispraćen OVDE.

Izvor: B92

Autor:B92

Tunis slavio posle preokreta, Panama najgora ekipa Mundijala
Photo by Kevin C. Cox/Getty Images

Tunis je preokretom došao do prve pobede na Mundijalu, posle poraza od Belgije i Engleske, i Panamu poslao kući bez ijednog osvojenog boda, sa gol razlikom od minus devet.

Tunis je bio bolja ekipa tokom celog meča, ali je Panama uspela da postigne gol iz bukvalno jedine prilike u celom prvom poluvremenu.

Tunišani su nastavili da napadaju i kontrolišu tempo meča i u drugom poluvremenu, a to im se i i spaltilo. Prvo je Ben Jusef, na asistenciju Hazrija, izjednačio rezultat, a onda je upravo Hazri doneo, ispostavilo se odlučujući gol svom timu za konačnu pobedu od 2:1.

Ekipa iz Afrike zaslužila je ovu pobedu, jer je bila, bez dileme, bolji rival ove večeri. Navijači Tunisa imaće utešnu nagradu s obzirom da njihova zemlja nije završila takmičenje bez ijednog osvojenog boda, a za to najzaslužniji je Hazri. Međutim, ako ovo je samo još jedan primer "Pirove pobede".

U grupi G Belgija je prva, Engleska druga, Tunis je ovom pobedom zauzeo treće mesto, a poslednja je Panama, koja je ujedno i statistički najgora reprezentacija Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve