Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.06.2018.

22:25

Rukavina: Nismo se obrukali

Bek reprezentacije Srbije Antonio Rukavina misli da se 'Orlovi' nisu obrukali mečom protiv Brazila i slaže se da je protiv Švajcarske proupštena najveća šansa za plasman u osminu finala.

Izvor: B92

Autor:B92

Rukavina: Nismo se obrukali
Photo by Stu Forster/Getty Images

Brazil je relativno lako savladao Srbiju i tako se plasirao u osminu finala, ali su srpski fudbaleri odigrali hrabar, čvrst meč.

"Mislim da su zasluženo pobedili. igrali su bolje, imali su par šansi, ali mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Nismo se obrukaili i naravno da to ništa ne znači za nas, ni za naciju, ali za mlade momke da. Njihovo vreme dolazi, a večeras su se pokazali", rekao je Rukavina.

Rukavina je iznenadno dobio priliku za meč sa "Selesaom", pošto nije nastupao na prva dva meča, ali je pokazao da se nije bez razloga našao u najboljih jedanaest selektora Mladena Krstajića.

"Nemam zamerku za to što smo pružali celo prvenstvo, kao i kroz kvalifikacije i svaka čast svima. Ostaje žal za to što nismo uspeli da prođemo dalje. Mislim da nismo imali sreće i to je to", izjavio je desni bek reprezentacije Srbije nedugo posle meča.

Srbiji ostaje žal za olako ispuštenim bodovima protiv Švajcaraca.

"Pa da, sad kad se pogleda na kraju, sa eventualnim bodom protiv Švajcarske bi imali plasman, ali sada pričati šta je bilo pre sedam dana, svi zajedno smo već okrenuli novi list. Želja je bila da osvojimo šest bodova, malo neiskusno smo to ispustili, ali šta je tu je", zaključio je Rukavina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve