Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.06.2018.

17:37

Juventus ne može da priušti Sergeja, okreće se Rusu

Šampion Italije Juventus odustao je od dovođenja srpskog reprezentativca iz Lacija Sergeja Milinković-Savića jer je preskup.

Izvor: B92

Autor:B92

Juventus ne može da priušti Sergeja, okreće se Rusu
Foto: Getty images

Alternativno rešenje kojem se okreće "Stara dama" je ruski reprezentativac Aleksandar Golovin iz moskovskog CSKA, prenosi portal "Goal".

Klub iz Torina sklopio je dogovor sa igračem po kome će zaradjivati tri miliona evra godišnje, dok CSKA zahteva obestećenje od 29 miliona evra, što je za devet manje od onoga što je Juventus ponudio.

"Stara dama'' je tako odustala od srpskog reprezentativca Milinković-Savića jer je prethodno dovela Emrea Džana iz Liverpula, a u veznom redu imaju još Miralema Pjanića, Samija Kediru, Bleza Matuidija i Rodriga Bentakura.

Golovin je pažnju na sebe skrenuo odličnim igrama u prva dva kola Mundijala i jedan je od najzaslužnijih za plasman u osminu finala i dve pobede reprezentacije Rusije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve