Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.06.2018.

13:15

Masćerano: Mesi je frustriran, želi da pokaže drugo lice

Najbolji argentinski fudbaler Lionel Mesi frustriran je zbog očajnih rezultata reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Rusiji, izjavio je njegov saigrač Havijer Maskerano.

Izvor: B92

Autor:B92

Masćerano: Mesi je frustriran, želi da pokaže drugo lice
Photo by Gabriel Rossi/Getty Images

Argentinci posle dva kola D grupe imaju samo jedan bod, nakon remija sa Islandom (1:1) i ubedljivog poraza od Hrvatske (3:0), a Mesi čak i promašen penal protiv "ribara", uz "nevidljivu" partiju sa "kockastima".

"Leo je dobro, ali kada ekipi ne ide onako kako želiš, moraš da budeš frustriran. Svi smo ljudi, takva osećanja su normalna i očajnički želi da okrene situaciju. Mesi hoće da pokaže svetu drugačije lice", rekao je Masćerano na konferenciji za medije.

Zvezda Barselone i čiva ekipa, po ko zna koji put, našli su se na udaru argentinske javnosti zbog neočekivanih igara i rezultata, pa čak postoji mogućnost da im ni pobeda neće odgovarati nad Nigerijom jer Island ima bolju gol razliku, uz eventualni trijumf nad Hrvatskom.

Hrvati su najavili rezervni sastav za Island u sutrašnjem duelu u Rostovu od 20 sati, dok se istovremeno sastaju Argentina i Nigerija u Sankt Peterburgu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve