Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.06.2018.

12:28

Stojković: Prvi put da je cela Srbija uz nas

Vladimir Stojković, golman reprezentacije Srbije, kazao je da prvi put od kada on igra za A tim oseća podršku cele Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Stojković: Prvi put da je cela Srbija uz nas
Foto: Getty Images

"Prvi put od kada sam u reprezentaciji sam osetio, da ne samo vi novinari, nego da je cela Srbija uz nas. Veoma mi je drago zbog toga, to nam je još jedan vetar u leđa. Ne vidim jednu osobu koja ne veruje da možemo da napravimo čudo", rekao je dugogodišnji golman našeg tima.

Srbija se u odlučujućem meču sastaje sa reprezentacijom Brazila. Meč je na programu u sredu od 20 časova.

"Sigurno da je istorijski najteži jer nosi to što nosi. Presrećan sam što imamo imamo mogućnost da izbacimo Brazil, a kao što je rekao Mitar 'ko ne veruje neka se spakuje i ide kući'", istakao je Stojković.

Golman Partizana kazao je da svaki igrač mora da se bori kao Aleksandar Mitrović.

"Sigurno da Mitar daje veliki doprinos. Dobija po 300 udaraca po utakmici, bori se i primer je kako treba igrati. Mislim da ostatak ekipa isto nije zaostajao. Mislim da protiv Brazila moramo da budemo 400 odsto spremni i borbeni, a siguran sam da hoćemo jer kada, ako ne sada", rekao je Stojković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

141 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve