Nova vest
Fudbal

Nedelja, 24.06.2018.

14:48

"Naša prilika za slavu je ova"

Milan Rastavac, pomoćnik selektora Mladena Krstajića, zna da u sredu (Lužnjiki, 20h) protiv Brazila neće sve zavisiti od reprezentacije Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: StarSport

Srbija ima tri boda iz dve utakmice u Grupi E, jedan manje od Brazila i Švajcarske, koja u poslednjem kolu igra sa Kostarikom.

Pročitajte još Tadić: U lice smo rekli jedni drugima šta mislimo

"Brazil je ekipa koju možete da skenirate iz više uglova. Njihova igra je zasnovana na potezima individualaca. Utakmica će zavisiti od trenutnog raspoloženja njihovih igrača, ali i od našeg otpora. Igra Brazila je čista improvizacija. Tako da će umnogome biti različit meč u odnosu na Švajcarsku. Naše zajedništvo je ono što bi trebalo da bude rešenje", rekao je Rastavac.

On smatra da je protiv Brazila zapravo "lako igrati".

"Taktička priprema sada će biti defintivo lakša, a psihološka - još lakša. Postoji malo momenata kada se u fudbalu pruža prilika da se ukrste koplja sa Brazilcima. Lepše šanse u fudbalskom životu od ove ne postoje. Naša prilika za slavu je ova. Nejmara bi mogli da zastavimo timskom saradnjom. On je autoritet Brazila, veliki broj stvari zavisi od njega. Ima svoj kvalitet, mi imamo naše defanzivne adute i na taj način ćemo se truditi da ga zaustavimo i, nadam se, na kraju se radujemo".

"Orlove" u Rusiji ostavlja samo pobeda nad "Selesaom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve