Nova vest
Fudbal

Subota, 23.06.2018.

21:20

"Istorija se piše protiv Brazila, a ne protiv Švajcarske"

Dragan Gagi Jovanović, proslavljeni srpski glumac, imao je šta da kaže fudbalerima Srbije pri poseti treningu reprezentacije u Svetlogorsku.

Izvor: B92

Autor:B92

YTSS@Al Jazeera Balkans

Fudbaleri Srbije su održali sastanak pre treninga, na kojem nije prisustvovao selektor Krstajić, koji je dobio neočekivanu posetu nekolicine njegovih fanova.

Da mu pruže podršlu došli su bivši fudbaler Dragan Ćirić, glumac Dragan Gagi Jovanovć, potpredsednik FSS Savo Milošević i nekadašnji sportski direktor Partizana Nenad Bjeković.

"Pa nećemo valjda da pišemo istoriju protiv Švajcarske, istorija se piše protiv Brazila. Evo, ja verujem, Ćira veruje, što ne biste verovali i vi", poručio je fudbalerima glumac Gagi Jovanović.

Jovanović je pružio značajnu podršku 'Orlovima', ali će njima biti potrebno mnogo više od toga. Srbija se nalazi u izuzetno teškoj situaciji i potrebna im je pobeda protiv "Selesaa" u poslednjem kolu, ili barem remi uz kiks Švajcarske, kako bi prošli dalje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

216 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve