Nova vest
Fudbal

Subota, 23.06.2018.

13:04

Krstajić: Nekada prokleti Hag, danas VAR

Mladen Krstajić, selektor reprezentacije Srbije, oglasio se putem svog Instgrama gde je oštro kritikovao odluku sudije Feliksa Briha da ne dosudi penal za našu reprezentaciju u 66. minutu kada je Aleksandar Mitrović oboren u kaznenom prostoru Švajcarske.

Izvor: B92

Autor:B92

Krstajić: Nekada prokleti Hag, danas VAR
Foto: Getty Images

"Nažalost, samo Srbi su izgleda osuđeni na selektivnu pravdu, nekad prokleti Hag a danas u fudbalu VAR...", napisao je Krstajić.

Selektor reprezentacije posle meča nije želeo da komentariše suđenje, niti proslave gola protivnika sa jasnom političkom konotacijom, dok je nedeljama unazad isticao da ga zanima isključivo sport, odnosno da ništa mimo fudbala neće komentarisati.

Međutim, kako sa svih strana stižu provokacije od Albanaca, selektor Srbije oglasio se putem Tvitera veoma oštrim rečima.

Krstajić je revoltiran zbog suđenja jer arbitar Feliks Brih nije dosudio očigledan faul nad Aleksandrom Mitrovićem u 66. minutu.

Tada su Šer i Lihtštajner oborili na pod našeg napadača, ali je sudija odmahnuo golavom.

Brih nije želeo niti VAR proveru, već je dosudio faul u napadu.

To nije jedina sumnjiva odluka sudije iz Nemačke, pošto je u prvom poluvremenu dao čak tri žuta kartona našim veznim igračima, i to sve posle jednog starta, bez opomene.

Kasnije "Orlovi" primili su gol za preokret i sada se nalazimo u veoma teškoj poziciji da prođemo dalje, pošto nam je potrebna pobeda nad Brazilom u poslednjem kolu, ili remi, ali da u tom slučaju Kostarika pobedi Švajcarsku sa dva gola ili više.

Utakmica između Srbije i Brazila na programu je u sredu od 20 časova u Moskvi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

334 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve