Nova vest
Fudbal

Petak, 22.06.2018.

22:20

Krstajić: Rizikovali smo, ali smo primili gol iz kontre

Mladen Krstajić, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, rekao je da je ekipa pokušala da rizikuje u poslednjih 10-tak minuta kada je veznog igrača (Milivojevića) zamenio ofanzivnim veznim (Radonjićem).

Izvor: B92

Autor:B92

Krstajić: Rizikovali smo, ali smo primili gol iz kontre
Foto: Getty Images

"Dobro smo otvorili utakmciu, znali smo da nas čeka težak duel. Bilo je dosta dobrih napada sa ober strane i prvo poluvreme bilo je onako kakvo smo želeli", rekao je Krstajić za RTS posle meča.

Fudbaleri Srbije poraženi su od Švajcarske sa 2:1 u drugom kolu grupe E Mundijala u Rusiji.

"U nastavku smo rano primili gol, veoma naivan, i onda je utakmica dobila drugi tok. Pokušali smo da rizikujemo u poslednjih deset minuta, kada smo zamenili veznog igrača sa ofanzivnim, i da dobijemo utakmicu, s obzirom da znamo da igramo sa Brazilom u poslednjem kolu", kazao je selektor.

Naredni meč sa Brazilom na programu je za pet dana u Moskvi.

"Očekivao sam nerešeno (Brazil-Kostarika), ali bilo je drugačije. Pokušali smo da rizikujem više, ali smo nažalost primili gol iz kontre i čestitam Švajcarskoj".

On je dodao da ekipa neće odustati od borbe ni protiv Brazila.

"Biće teško, oni su možda i glavni favoriti za titulu, ali vidite da favoriti ne dobijaju lako. I oni imaju mana, sigurno da nećemo da pokleknemo i učinićemo sve da napravimo rezultat koji nama odgovara".

Na pitanje novinara da je izgledalo da su švajcarski igrači želeli više pobedu, Krstajić je rekao: "Mislim da niste u pravu". Takođe, selektor Srbije objasnio zašto je prvu postavu igrao Kostić, a ne Ljajić.

"Zadovoljan sam Ljajićevim partijama u reprezentaciji. Nisam ga zamenio zbog slabe igre protiv Kostarike, već smo ubacili Kostića da zatvori levu stranu sa Kolarovim".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve