Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.06.2018.

18:35

Nejmar u punom treningu pred Kostariku

Najbolji igrač Brazila Nejmar da Silva trenirao je punim intenzitetom 24 časa uoči meča sa Kostarikom (petak, 14h), u drugom kolu Grupe E na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Izvor: B92

Autor:B92

Nejmar u punom treningu pred Kostariku

Nejmar je povredio skočni zglob pre nekoliko dana na treningu, pa je pauzirao neko vreme, ali nije mu ugrožen nastup u petak.

"Odigrao je prvi put celih 90 minuta posle više od tri meseca, a potrebno mu je minimum pet mečeva da dostigne maksimum. On je umnogome ubrzao taj proces", rekao je selektor Brazila Tite.

Brazil je neočekivano remizirao u prvom kolu protiv Švajcarske (1:1), a izostao je upravo Nejmarov doprinos u napadu.

"Svi fudbaleri imaju obavezu da igraju za tim, ali i da budu različiti pojedinci. Neću mu oduzeti pravo na inicijativu koju je pokazao u poslednjih 20 minuta tog meča. .To se odnosi i na Kutinja, Firmina, Vilijana, Gabrijela Žezusa", dodao je selektor "Selesaa".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve