Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.06.2018.

17:38

Ronaldo otkrio – jareća bradica nije zbog Mesija

Kristijano Ronaldo, najbolji fudbaler Portugala, osim golova ovih dana je u centru pažnje i zbog promene imidža.

Izvor: B92

Autor:B92

Ronaldo otkrio – jareća bradica nije zbog Mesija
EPA-EFE/ABEDIN TAHERKENAREH

Ronaldo je tokom Mundijala u Rusiji pustio “jareću” bradicu zbog čega su svi pomislili da je to odgovor velikom rivalu Lionelu Mesiju, posebno nakon radovanja zbog prvog pogotka protiv Španije.

Kristijano je tada upisao het-trik, a posle prvog se udarao po bradi, što su mediji protumačili kao poruku upućenu Mesiju – naime, Argentinac se u najavi Svetskog prvenstva, promovišući nove kopačke marke “Adidas”, fotografisao sa kozom zbog igre reči (GOAT znači i najveći svih vremena).

Međutim, Portugalac je otkrio da je pustio bradu iz drugog razloga.

“Moja nova brada? Bila je to šala sa Kvarežmom. Bili smo u sauni i počeo sam da se brijem. Ostavio sam malo parče i rekao da, ukoliko postignem gol protiv Španije, neću se obrijati do kraja Mundijala. Na kraju, donela nam je sreću, postigao sam gol, kao i protiv Maroka. Nastaviću da je nosim”, istakao je Kristijano.

On je ukupno četiri puta tresao protivničke mreže i najzaslužniji je što Portugal ima četiri boda nakon dva kola, isto koliko i Španci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve