Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.06.2018.

21:38

Azar kritikovao Lukakua: Nigde ga nije bilo u prvih 45'

Kapiten belgijske fudbalske reprezentacije Eden Azar javno je kritikovao saigrača Romelua Lukakua nakon utakmice protiv Paname (3:0) na Mundijalu jer smatra da je centarfor Mančester junajteda kriv što još u prvom poluvremenu nisu rešili pitanje pobednika.

Izvor: B92

Autor:B92

Azar kritikovao Lukakua: Nigde ga nije bilo u prvih 45'
Photo by Richard Heathcote/Getty Images

Belgija je tek u drugom poluvremenu uspela da slomi otpor gostiju, poveli su preko Drisa Mertensa na samom startu drugog poluvremena, a konaćan rezultat postavio je Lukaku postigavši dva gola.

"Na kraju prvog poluvremena rekao sam Lukakuu da ga nigde nije bilo i da mora da se uključi u igru jer nam je potreban da bismo pobedili. Čim je to uradio počeo je da koristi magiju i postigao je dva gola. Nadam se da će razumeti šta pričam", rekao je Azar belgijskim medijima.

Fudbaler Čelsija čak je dodao da je Belgija u prvih 45 minuta igrala sa igračem manje zbog slabog Lukakua.

"U nastavku nije loše odigrao, ali želim da bude više uključen u utakmicu. Iako imamo kvalitetan tim nije lako igrati sa igračem manje".

Belgija sledeći meč igra u subotu 23. juna u Moskvi na Otkritije areni protiv selekcije Tunisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve