Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.06.2018.

08:27

"Srbija – Švajcarska uz kokice s Stanom, kad Rodžer nije tu"

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, kaže da će zajedno sa Stenom Vavrinkom gledati meč Srbije i Švajcarske na Svetskom prvenstvu.

Izvor:

Autor:

Photo by Michael Dodge/Getty Images

'Orlovi' i 'Časovničari' sastaće se u petak od 20 časova u Kalinjingradu u meču drugog kola grupe E Mundijala, a eventualni trijumf odveo bi našu selekciju u nokaut fazu takmičenja.

Srbija je u prvom susretu slavila protiv Kostarike (1:0), dok je Švajcarska remizirala protiv Brazila (1:1).

"Neću moći, uz kokice, da ovaj meč ispratim sa Rodžerom Federerom jer se on nalazi u Haleu. Ali, videću da gledam zajedno sa Stanom ovde u Kvinsu, a neka bolji tim pobedi", rekao je Đoković, koji će upravo sa Švajcarcem igrati dubl.

Novak je uspešno započeo takmičenje na otvaranju sezone na travi, savladavši Džona Milmana iz Australije veoma ubedljivo (6:2, 6:1).

"Bio je to dobar meč za mene, sve u svemu – ne mogu da govorim da je previše toga bilo negativno. Fokus je bio dobar, intenzitet pravi, pri gotovo svakom udarcu. Svi udarci su mi zaista prelepo funkcionisali. Pritiskao sam ga, ritern mi je takođe veoma dobro funkcionisao", dodao je Novak.

Našeg igrača u narednoj rundi očekuje okršaj sa Bugarinom Grigorom Dimitrovim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve