Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.06.2018.

11:27

Nagrada za sjajne igre – 'Bleki' na radaru Ćola Simeonea

Iako bi tokom Svetskog prvenstva transfere i glasine trebalo ostaviti po strani, to jednostavno nije moguće jer je upravo Mundijal najveća pozornica i šansa da igrači zasluže mnogo bolje i unosnije ugovore, ali i da obezbede sebi prelazak u neki bolji klub.

Izvor: B92

Autor:B92

Nagrada za sjajne igre – 'Bleki' na radaru Ćola Simeonea
Photo by Michael Steele/Getty Images

Takav slučaj je sa Sergejem Milinković-Savićem, kojeg traži pola Evrope, ali od danas i sa još jednim srpskim reprezentativcem – Nikolom Milenkovićem.

Popularni ‘Bleki’, koji je kod selektora Mladena Krstajića postao standardni štoper, nakon odlične sezone u Fiorentini i sjajne partije na otvaranju Mundijala protiv Kostarike, dospeo je na radar jednog od najvećih evropskih klubova.

Naime, Atletiko Madrid kojeg trenira Dijego Simeone, počeo je da prati nekadašnjeg defanzivca Partizana i želi ga u svojim redovima.

"Milenković je pokazao da može da odgovori na bilo kojoj poziciji u zadnjoj liniji, iako je centralni defanzivac. Jak je u skoku, ima izuzetne fizičke predispozicije i u narednim godinama bi mogao da postane jedan od najboljih odbrambenih igrača u Evropi", prenose španski mediji.

Nikola bi vrlo lako mogao da se preseli u Madrid posle Mundijala u Rusiji, posebno što je Stefan Savić na izlaznim vratima Atletika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve